Μάθημα Adobe Photoshop

Στο δεύτερο σκέλος της σημερινής μας Τεχνικής Φωτογραφίας, θα βάλουμε τα καλύτερα δείγματα μας μέσα στο Adobe Photoshop και θα ξεκινήσουμε την σωστή επεξεργασία με στόχο ένα άρτιο αποτέλεσμα! Ένα πολύ όμορφο και απλό μάθημα Adobe Photoshop όπου θα ολοκληρώσει το εφέ της Άνωσης!

Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο Adobe Photosho

Έχουμε δει στο teachme.gr εκατοντάδες μαθήματα Adobe Photoshop και το σημερινό αποτελεί άλλο ένα τρανό παράδειγμα ότι γνωρίζοντας τα βασικά, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα δυνατά! Έτσι σήμερα θα δημιουργήσουμε την "Άνωση" στα αντικείμενα μας, φυσικά με την σωστή προετοιμασία στο μάθημα Φωτογραφίας που είδαμε στο πρώτο μέρος! (κάντε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε)

Το τελικό δείγμα

Η Τεχνική της "Άνωσης" στην Φωτογραφία #2 (Adobe Photoshop)

Η Τεχνική της "Άνωσης" στην Φωτογραφία #2 (Adobe Photoshop)

Έρχονται ακόμη πιο δυνατά μαθήματα Φωτογραφίας

Δεν σταματάμε -όπως πολύ καλά γνωρίζετε- να δείχνουμε τα καλύτερα μαθήματα για δεκάδες δημιουργικούς τομείς και η Τέχνη της Φωτογραφίας δεν αποτελεί εξαίρεση, έτσι έρχονται πολύ δυνατά μαθήματα Φωτογραφίας που θα σας εξοπλίσουν με Τεχνικές αλλά και Θεωρητικές Γνώσεις!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Κάντε σήμερα επάγγελμα αυτό που αγαπάτε και ξεκινήστε μια επιτυχημένη καριέρα με την βοήθεια του teachme.gr! Τα 1000 και πλέον μαθήματα της κορυφαίας ελληνικής σελίδας με Ελληνικά Μαθήματα θα σας οδηγήσουν στην άμεση εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση! Τι περιμένετε; Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος