Ένα αγαπημένο πρόγραμμα

Το Adobe Premiere είναι το αγαπημένο μας πρόγραμμα στην επεξεργασία video και μοντάζ γενικότερα. Όντας πιστοποιημένος ειδικός της Adobe (Adobe Certified Expert) στο Adobe Premiere, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι το Adobe Premiere μπορεί να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να σας μετατρέψει από έναν απλό χρήστη υπολογιστή σε έναν παθιασμένο video editor μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Νέος Κύκλος Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Μέσα από το teachme.gr θα βρείτε την ολοκληρωμένη Βασική Εκμάθηση του Adobe Premiere CC, ενός πληρέστατου προγράμματος, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε ότι έχετε φανταστεί στο video μοντάζ! Ο νέος κύκλος ιδιαιτέρων μαθημάτων premiere, τον οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ), θα σας οδηγήσει στην απόλυτη εκμάθηση των βασικών και θα σας διδάξει προχωρημένες έννοιες ως προς το video editing!

Οι βασικές γνώσεις ενός προγράμματος όπως το Adobe Premiere είναι απαραίτητες και για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους χρήστες οι οποίοι είτε έμαθαν το πρόγραμμα από μόνοι τους είτε γνωρίζουν συγκεκριμένες λειτουργίες με αποτέλεσμα να "χάνουν" πολλά περισσότερα λόγω άγνοιας ή μη σωστής εκπαίδευσης.

Η απόλυτη "premiere" εκμάθηση

Σκοπός μου μέσα από την Βασική Εκμάθηση του Adobe Premiere δεν είναι να σας περάσω απλώς μερικές γνώσεις αλλά να σας δώσω όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να πετύχετε στην αγορά εργασίας ως μοντέρ! Η εμπειρία μου στο teachme.gr αλλά και σε άλλες video παραγωγές όπως ταινίες, ντοκυμαντέρ και video clip μου επέτρεψε να σας δώσω ένα πληρέστατο πακέτο δημιουργικής εκμάθησης ενός προγράμματος το οποίο πολλοί λένε ότι το γνωρίζουν, αλλά λίγοι το ξέρουν παραπάνω από 30-40%.

Αυτός είναι ο στόχος μου, να σας προετοιμάσω για μία 100% γνώση του προγράμματος!

Τι θα λάβετε μέσα από τα ιδιαίτερα premiere

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με το βλέμμα στην δική σας κατανόηση χωρίς να "χαθείτε" στην μετάφραση. Γι'αυτό το λόγο η ύλη των μαθημάτων παρουσιάζεται με πολλά βίντεο μικρής σχετικά διάρκειας τα οποία σας δίνουν "ενέσεις" γνώσης απευθείας στο σημείο που χρειάζεστε, χωρίς να "πήξετε" με τεράστια βίντεο τα οποία κάνουν την διαδικασία "επίπονη" και κουραστική!

Με τον τρόπο αυτό, το teachme.gr συντονίζεται με έναν τρόπο εκμάθησης ο οποίος ακολουθείται από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα δημιουργικής εκμάθησης παγκοσμίως!

Πάντα Πληρέστερα πιο Οικονομικά

Το teachme.gr έχει παράδοση στις καλύτερες τιμές στην αγορά! Έτσι για ακόμη μία φορά θα μάθετε απόλυτα ένα αγαπημένο πρόγραμμα όπως το Adobe Premiere και συγχρόνως θα εξοικονομήσετε απίστευτα χρήματα. Σας εγγυώμαι ότι μέσα από τα ιδιαιτέρα μαθήματα premiere που θα λάβετε από το teachme.gr, θα εκπαιδευτείτε απόλυτα, σε ένα μοντέρνο πρόγραμμα (και όχι με μία έκδοση premiere 10ετίας), θα το κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς πρόγραμμα, στα Ελληνικά και στο 1/3 τουλάχιστον της τιμής που θα βρείτε αλλού!

Παράλληλα έχοντας τα μαθήματα "κατεβασμένα" στον Η/Υ σας, θα μπορέσετε να τα παρακολουθείτε ξανά και ξανά χωρίς επιπλέον χρέωση!

Καταννοώ απόλυτα τις "συνθήκες" της εποχής και σέβομαι απεριόριστα τον μόχθο σας για σωστή εκπαίδευση, γι'αυτό πάντα είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές. Γιατί σκέφτομαι όπως εσείς και σας κοιτάω διαρκώς στα μάτια!

Αποκτήστε τα άμεσα!

Στην επίσημη σελίδα των ιδιαιτέρων μαθημάτων για το Premiere θα δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του πακέτου, τι θα λάβετε μετά την αγορά, τα περιεχόμενα των μαθημάτων αλλά και ένα βίντεο δείγμα. Ξεκινήστε μία νέα καριέρα στο Adobe Premiere και εξοπλιστείτε με γνώσεις τις οποίες δεν θα μπορέσετε να βρείτε πουθενά αλλού!

Καλό μάθημα :Ρ

Κάντε κλικ εδώ για προβολή της επίσημης σελίδας των ιδιαιτέρων του Adobe Premiere