Κόβοντας μία φωτογραφία σε κομμάτια!

Η δημιουργία μέσα από το Adobe Photoshop δεν σταματά ποτέ, έτσι και σήμερα σας έχω ένα πολύ όμορφο μάθημα το οποίο θα σας δώσει μία τεχνική, η οποία θα ειναι άκρως δημιουργική και άκρως εύκολη για να την κάνει πράξη ακόμη και κάποιος που έχει απλές γνώσεις στο Photoshop! Θα κόψουμε την φωτογραφία μας σε κομμάτια για να μπορέσουμε να της αποδώσουμε ένα ιδιαίτερο και όμορφο "φώτο-κολάζ"!

Κομμάτιασμα φωτογραφίας στο Photoshop

Μερικές φορές η δημιουργία είναι ένα βήμα μακριά μας και δεν την βλέπουμε γιατί κοιτάμε λίγο ψηλότερα. Δεν χρειάζεται πάντα να σκεφτόμαστε το φανταστικό και πολύπλοκο "photo manipulation", όταν μπορούμε με απλές κινήσεις να πετύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να βρούμε τον στόχο μας χωρίς να κουραστούμε.

Κομμάτιασμα φωτογραφίας στο Photoshop

Κομμάτιασμα φωτογραφίας στο Photoshop

Το σημερινό μάθημα photoshop είναι η απόδειξη αυτής της θεωρίας, μέσα από το οποίο θα μπορέσουμε να κόψουμε μία φωτογραφία και να την μετατρέψουμε σε κολάζ χωρίς είμαστε "γκουρού" στο photoshop!

Με χρήση ενός fixed "Marquee εργαλείου" θα κόψουμε τα στοιχεία μας ένα προς ένα και "εν συνεχεία" θα αποδώσουμε στα νέα μας κομμάτια ιδιαίτερο χαρακτήρα για να καταφέρουμε στο τέλος να τα δέσουμε αρμονικά και πάνω απ'όλα καλλιτεχνικά!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος