Η Μαγεία του Adobe Photoshop!

Διόρθωση της Αντανάκλασης

Σήμερα δημιούργησα ένα μάθημα photoshop το οποίο θα χαρίσω απλόχερα δωρεάν σε όλους για να σας πω με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τις ευχές σας χθες κατά την ονομαστική μου εορτή! Να’στε καλά παιδιά και συνεχίζουμε πάντα δυνατοί! 

Σήμερα θα δούμε στο Adobe Photoshop πως θα καταφέρουμε να ενώσουμε και πάλι 2 παλιούς γνωστούς και μέσα από αυτή την ιστορία να μάθουμε πολύ βασικά πράγματα στο Photoshop! Γιατί η μαγεία του Adobe Photoshop βρίσκεται και στα μικρά πράγματα!

Διόρθωση της Αντανάκλασης & Αλλαγή Εικόνας στο Photoshop

Ένα κοινό πρόβλημα θα καλεστώ να διορθώσω σήμερα το οποίο δεν είναι άλλο από την επεξεργασία φωτογραφίας και ιδιαίτερα την διόρθωση της αντανάκλασης σε σε γυάλινες επιφάνειες. Θα χρησιμοποιήσω το πορτραίτο μιας γιαγιάς η οποία κρατά το κάδρο των παιδιών/εγγονιών της και θα διορθώσουμε το πρόβλημα της αντανάκλασης, παράλληλα θα “αλλάξουμε” λίγο την ιστορία της φωτογραφίας με την είσοδο ενός αστροναύτη (!)…

Μάθημα Photoshop : Διόρθωση της Αντανάκλασης & Αλλαγή Εικόνας στο Photoshop - Αρχική Εικόνα (© Neil Hummerston)

Μάθημα Photoshop : Διόρθωση της Αντανάκλασης & Αλλαγή Εικόνας στο Photoshop – Αρχική Εικόνα (©
Neil Hummerston)

Μάθημα Photoshop : Διόρθωση της Αντανάκλασης & Αλλαγή Εικόνας στο Photoshop - Τελικό Αποτέλεσμα (© Neil Hummerston)

Μάθημα Photoshop : Διόρθωση της Αντανάκλασης & Αλλαγή Εικόνας στο Photoshop – Τελικό Αποτέλεσμα (©
Neil Hummerston)

Ξέρω οπως ώρες ώρες το μυαλό μου κάνει “τρελά” σενάρια, αλλά αυτό που φταίει είναι το Photoshop που μου επιτρέπει να δημιουργήσω οτιδήποτε φανταστώ!!

Μπείτε στην youtube παρέα μας!

Εκτός από την επίσημη σελίδα του teachme.gr, ένας άλλος τρόπος για να βλέπετε όλα τα δωρεάν μαθήματα μας είναι η δωρεάν εγγραφή (subscribe) στο επίσημο κανάλι μας στο youtube. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε εγγραφή στο teachme.gr youtube κανάλι!

Καλό μάθημα :Ρ