Δημιουργία Δωρεάν Blog!

Δημιουργία Blog

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και μία ημέρα πριν ημερολογιακά μας "αγκαλιάσει" ο Χειμώνας, θα σας δείξω πως θα φέρετε την Άνοιξη στην επιχειρησή σας! Θα ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους επιτυχημένης δημιουργίας του δικού σας blog ή του blog της επιχειρησής σας! Μία πανίσχυρη διαδικασία, η οποία παρέχεται απο 2 κορυφαίες Web υπηρεσίες και φυσικά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν!

Δημιουργία Blog

Το σημερινό κύκλο μαθημάτων τον ξεκινάω μετά απο δικά σας πολλαπλά αιτήματα για ανάλυση των δωρεάν υπηρεσιών δημιουργίας.Ακόμη και πριν απο 2 ημέρες έλαβα ένα αίτημα απο έναν καλό φίλο του teachme.gr ο οποίος αναζητούσε τον τρόπο δημιουργίας blog (ιστολογίου στα Ελληνικά) με χρήση του "Blogger" (blogspot). Έτσι θεώρησα μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να σας δείξω σήμερα σε γενικές γραμμές τις 2 κορυφαίες υπηρεσίες στην δημιουργία blog, την χρήση του Google Blogger και του WordPress.com.

Δωρεάν Δημιουργία Blog εύκολα

Η σημερινή προσέγγιση μας στις 2 κορυφαίες και δωρεάν εφαρμογές για δημιουργία Blog, θα είναι "επιφανειακή", αλλά στα επόμενα μαθήματα θα σας δείξω ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε και εσείς το δικό σας πανίσχυρο, μοντέρνο, εύκολο και φυσικά εντελώς δωρεάν blog! Ένα δωρεάν Ιστολόγιο το οποίο ενδεχομένως να είναι το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας σας ή της επιχείρησης σας!

Οι κορυφαίες υπηρεσίες, ανακαλύπτονται μέσα απο το teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να μάθετε σε απόλυτο βαθμό όλες τις νέες τεχνολογίες δημιουργίας και να τις εκμεταλευτείτε σε απόλυτο βαθμό για το δικό σας κέρδος! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium και κερδίστε Γνώση, η οποία θα σας ανεβάσει πολλαπλά επίπεδα στην εργασία σας! Δείτε εδώ τις λεπτομέριες και γιατί πρέπει να γίνετε Premium!

Καλό μάθημα :Ρ