Πολύπλοκες δημιουργίες, πανεύκολα στο Illustrator

Το σημερινό εβδομαδιαίο μάθημα Γραφιστικής, θα σας δείξει έναν τρόπο δημιουργίας πολύπλοκων αντικειμένων χωρίς καθόλου κόπο μέσα στο Adobe Illustrator! Ένα ιδιαίτερα μάθημα illustrator το οποίο θα σας δείξει την δύναμη του προγράμματος, αλλά και την ευκολία στην δημιουργία πολύ-επίπεδων δημιουργιών!

Πολύπλοκες Δημιουργίες στο Adobe Illustrator

Με χρήση του εργαλείου Live Paint Bucket και αφού προηγουμένως δημιουργησουμε ένα "Κέλτικο Σύμβολο", θα μπορέσουμε με 2-3 κινήσεις να πετύχουμε ένα πολυ-επίπεδο αποτέλεσμα, το οποίο σε άλλες συνθήκες, θα μας "έσπαγε τα νεύρα" για να γίνει! Μέσα απο μερικά κλικς, θα μπορέσετε να πάρετε πραγματικά ένα πολύπλοκο δημιούργημα το οποίο όμως θα αποτελεί μία πολύ απλή διαδικασία!

Μείνετε Συντονισμένοι

Στο teachme.gr σας μαθαίνω μοναδικά κόλπα μέσα απο τα οποία θα αξιοποιήσετε κατάλληλα τα προγράμματα χωρίς να χάνετε καθόλου πολύτιμο χρόνο! Ένα μάθημα σαν το σημερινό, θα σας γλιτώσει απο πονοκεφάλους και χάσιμο χρόνου! Μέσα απο τα χίλια και πλέον μαθήματα, ένα Premium Μέλος μπορεί να ανακαλύψει χιλιάδες τεχνικές στα Ελληνικά! Μην χάνετε καθόλου πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη Γνώση! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος