Μάθημα Adobe Photoshop

Σήμερα έχουμε το Μάθημα της Εβδομάδας για όλα τα Premium Free Μέλη, τα οποία απολαμβάνουν ΜΟΝΑΔΙΚΑ μαθήματα με μόλις 5 ευρώ τον Χρόνο!!! Φυσικά δεν θα αναφερθώ στο κέρδος που έχουν τα κανονικά Premium Μέλη, τα οποία έχουν πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα και άρθρα του teachme.gr, αλλά φανταστείτε το κέρδος που θα μπορούσατε να έχετε μόλις με 5 ευρώ τον Χρόνο απο τα Premium Free Μαθήματα (Δείτε την λίστα των Premium Free μαθημάτων εδώ και δείτε την τεράστια λίστα με τα Premium μαθήματα εδώ)!

Σήμερα μαγεύουμε με το Content Aware Fill!

Για πρώτη φορά στο teachme.gr θα σας παρουσιάσω τις μαγικές ιδιότητες του Content Aware Fill εργαλείου, το οποίο έκανε την εμφανισή του στην έκδοση CS6 του Adobe Photoshop και απο τοτε έχει γίνει ένα απο τα πιό εντυπωσιακά και αγαπημένα εργαλεία γιατί προσφέρει άμεση και απόλυτη μετακίνηση ή κλωνοποίηση αντικειμένων απλά με ένα κλικ

Μοναδικά αποτελέσματα

Η χρήση του Content Aware Fill, όπως θα δείτε στο σημερινό Premium Free μάθημα, μπορεί να είναι πολλαπλή και πολύδιάστατη! Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι φαντασία και φυσικά το Adobe Photoshop CS6! Για όλα τα άλλα το teachme.gr είναι εδώ και θα σας δείχνει τα καλύτερα κόλπα αποκλειστικά στα Ελληνικά!

Γίνετε σήμερα Premium ή Premium Free μέλος!

Μην χάνετε χρόνο, πολύτιμα αρχεία και ανεκτίμητη εκπαίδευση! Το teachme.gr ειναι εδώ και απο το 2009 έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες online μαθητές! Κάντε και εσείς το όνειρό σας πραγματικότητα και εργαστείτε στον τομέα που λατρέυετε! Θα σας οδηγήσω εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου στην απόλυτη δημιουργική εκμάθηση με στόχο πάντα την απόλυτη ποιοτική αναβάθμιση! Εκμεταλευτείτε την ΜΕΓΑΛΗ καλοκαιρινή προσφορά σε Premium Συνδρομές και Ιδιαίτερα Μαθήματα και κερδίστε άμεσα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος