Κλήρωση Φωτογραφικών Μηχανών!!!

Σήμερα έληξε ο διαγωνισμός που είχα δημοσιεύσει πριν μερικές εβδομάδες με έπαθλό μια Nikon D800 ή μια Canon 5D mk III και χθες βρήκα έναν νέο πάρα πολύ όμορφο διαγωνισμό μέσα απο τον οποίο εαν είστε τυχερός ή τυχερή, θα αποκτήσετε σε λίγες ημέρες ένα απο τα διαμάντια της Nikon και της Canon! Φυσικά μιλάω για τα 2 πολύ δυνατά και "φρέσκα" μοντέλα των 2 φωτογραφικών Κολοσσών: Την Nikon D600 και την Canon 6D!Πως θα μπείτε στον Διαγωνισμό

Για να μπεί κάποιος στον Διαγωνισμό θα πρέπει απαραίτητα να έχει λογαριασμό στο facebook, οπότε ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό, νομίζω πως για ένα έπαθλό αξίας 1.5 χιλιάρικου (σε ευρώ πάντα) πιστέυω πως αξίζει να δημιουργήσετε! Απο εκεί και πέρα, εφόσον έχετε λογαριασμό στο facebook, θα πρέπει να κάνετε κλικ στον παρακάτω Σύνδεσμο και απλά να κάνετε "Like" στην σελίδα του Διαγωνισμού! Στην συνέχεια θα βγεί μια φόρμα στην οποία θα εισάγετε το email σας απλά για ενημερωσή σας σε περίπτωση νίκης και αυτό είναι όλο!


Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην σελίδα του Διαγωνισμού!

Περισσότερες Συμμετοχές = Πιό κοντά στο όνειρο!

Κάνοντας Share τον Διαγωνισμό στους φίλους σας μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες συμμετοχές και πρακτικά περισσότερες πιθανότητες νίκης! Οπότε μην κρύβετε πράγματα απο τους φίλους σας, ειδικά αν μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα απο το Sharing!

Πότε λήγει ο Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 21η Ιουλίου 2013, οπότε κάποιος τυχερός θα πάει διακοπές αγκαλία με την Nikon D600 ή την Canon 6D! Μην χάνετε χρόνο και μπείτε σήμερα στον Διαγωνισμό!

Ποιός έχει δικαίωμα στον Διαγωνισμό

Μπορεί ο καθένας να μπει στην κλήρωση των δώρων, αρκεί να έχει όπως είπαμε λογαριασμό στο facebook! Το δώρο θα σταλθεί στον νικήτη σε οποιαδήποτε χώρα και αν βρίσκεται!

Σεβασμός στα Προσωπικά σας Δεδομένα

Η εφαρμογή του Διαγωνισμού σέβεται τα δεδομένα σας και δεν θα τα χρησιμοποιήσει για άλλους σκοπούς, το email σας θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση που είστε ο τυχερός ή η τυχερή της κλήρωσης, οπότε μπείτε σήμερα και κάντε μια ευχή!

Καλή επιτυχία!

 Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην σελίδα του Διαγωνισμού!