Δώστε στις φωτογραφίες σας "άλλο στυλ"!!!

Σε αυτό το Review θα ανακαλύψουμε το φανταστικό πρόγραμμα-plugin της εταιρείας Topaz Labs, το οποίο με πολύ μεγάλη ευκολία, θα μετατρέψει τις φωτογραφίες σας άμεσα, σε μοναδικές φωτογραφικές εμπειρίες οι οποίες θα σας κάνουν υπερήφανους για το μοναδικό σας στυλ και ύφος! Κυρίες και κύριοι, σήμερα θα δούμε το Topaz ReStyle!

Μοναδικές Παραμετροποιήσεις με το Topaz ReStyle

Το Topaz ReStyle είναι ίσως το πιό ευέλικτο πρόγραμμα επεξεργασία φωτογραφίας. Μέσα απο ένα απλό περιβάλλον εργασίας, μπορεί να σας δώσει ΑΜΕΣΑ πάνω απο 1000 έτοιμα φωτογραφικά στυλ για να τα αποτυπώσετε απευθείας στις φωτογραφίες σας! Έτσι η έμπνευση απλά δεν "στερεύει" ποτέ, αλλά και συγχρόνως η δημιουργία μοναδικών στυλ, σύμφωνα με το ύφος της φωτογραφίας που χρησιμοποιείτε, αποτελεί πλέον ένα "παιχνιδάκι"!

Όπως όλα τα υπόλοιπα plug-ins της Topaz Labs μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν "πρόσθετο" (plug-in) μέσα απο τα κορυφαία προγράμματα επεξεργασία φωτογραφίας όπως το Photoshop, Photoshop Elements, Lightroom, Apperture, ακόμη και μέσα απο το iPhoto! Έτσι πολύ απλά, όποιο πρόγραμμα και αν χρησιμοποιείτε, το Topaz  ReStyle θα "απογειώσει" ακόμη και τις πιό "βαρετές" φωτογραφίες!!

Δείτε το πριν και το μετά

Παρακάτω δείτε το πριν και το μετά σε μία απο τις φωτογραφίες που χρησιμοποίησα το Topaz ReStyle

Δείτε το Video Review

Δείτε το παρακάτω video review που έκανα για το Topaz ReStyle και δείτε πόσο εύκολα θα μεταμορφώσετε και εσείς τις φωτογραφίες σας

Κερδίστε το μέσα απο την μεγάλη Κλήρωση του teachme.gr

Πρίν μερικές ημέρες ξεκίνησε να λαμβάνει τις συμμετοχές σας η μεγάλη Κλήρωση του teachme.gr! Μπορείτε να δείτε εδώ τις λεπτομέριες της Κλήρωσης και πως θα λάβετε και εσείς μέρος! Το Topaz ReStyle θα είναι ένα απο τα μεγάλα δώρα που κάποιος τυχερός-ή θα το λάβει σύντομα σας δώρο!!! Οπότε μην χάνετε καθόλου χρόνο, κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σελίδα της Κλήρωσης και να λάβετε αμέσως συμμετοχή!

Αγοράστε το ή κατεβάστε το δοκιμαστικά

Για τους ...γρήγορους οι οποίοι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι την λήξη της Εορταστικής Κλήρωσης, μπορέιτε να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Topaz Labs για το Topaz ReStyle, να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, να το κατεβάσετε σαν δοκιμαστική έκδοση και γιατί όχι να το αγοράσετε κιόλας! Η τιμή του είναι φανταστική και σίγουρα θα σας δώσει κέρδος απο την πρώτη σας κιόλας επαφή!

Κάντε κλκ εδώ για να δείτε το άρθρο με την Εορταστική Κλήρωση στο teachme.gr

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook!