Χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Illustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Η εβδομάδα ξεκίνησε λίγο περίεργα γιατί το iMac μου μου έκανε "νερά" και παραλίγο να "ξενερώσω" εντελώς λίγο πριν έρθουν οι γιορτές! Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα τωρα και εύχομαι να μην χρειαστεί να αγχωθώ με το συγκεκριμένο θέμα! Γι'αυτό το λόγο θα προσπαθήσω να φέρω τύχη στον εαυτό μου μέσα από το χειροποίητο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα δημιουργήσω!

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τον τρόπο δημιουργίας ψηφιακών χειροτεχνιών στο Adobe Illustrator! Ένα υπέροχο μάθημα Illustrator το οποίο θα μας δείξει μία τεχνική, μέσα απο την οποία θα μάθετε έναν μοναδικό τρόπο δημιουργίας "χειροποίητου" σχεδίου μέσα απο το κορυφαίο πρόγραμμα Γραφιστικής, το Adobe Illustrator!

Χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Illustrator

Χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Illustrator

Ψηφιακές Χειροτεχνίες!

Η σημερινή τεχνική θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ρομαντικές χειροποίητες δημιουργίες, κατάλληλες για προσκλητήρια, αφίσες, έντυπα και γενικότερα πολλά project! Είναι ένας τρόπος ο οποίος θα σας δώσει άμεσα, την αθωότητα και την αίσθηση της χειροτεχνίας χωρίς να πιάσετε το ψαλίδι ή την βελόνα!

Μείνετε συντονισμένοι

Εαν θέλετε καθημερινές φρέσκες ιδέες και μοναδικές τεχνικές στα Ελληνικά, τότε το teachme.gr είναι εδώ απο το 2009 και θα είναι μαζί σας κάθε ημέρα για να σας δίνει την απαραίτητη εκπαίδευση αλλά και έμπνευση για εξοπλιστείτε ακόμη περισσότερο στον τομέα που σας ενδιαφέρει! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος