Αφαίρεση Φόντου στο Photoshop

Επαγγελματική Αφαίρεση Φόντου Photoshop. Στο σημερινό μας μάθημα και επετειακό καθώς σήμερα το www.teachme.gr έχει γενέθλια, θα σας δείξω πως να βγάζετε το φόντο απο τις φωτογραφίες σας με την πιο επαγγελματική τεχνική στο Adobe Photoshop.

Χωρίς την βοήθεια έξτρα plug-in και με λίγες πραγματικά κινήσεις χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου θα αλλάζουμε background στις φωτογραφίες μας ή θα βγάζουμε ένα πρόσωπο απο μια φωτογραφία. Το μάθημα αυτό ίσως ήταν το πιο δημοφιλές στα αιτήματα των χρηστών του teachme.gr. Ελπίζω να σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.

Τεχνική Αφαίρεση Φόντου στο Photoshop

Τεχνικές για αφαίρεση φόντου έχουμε δει και θα δούμε περισσότερες στο μέλλον. Σε αυτό το μάθημα θα ανακαλύψουμε την Επαγγελματική Αφαίρεση Φόντου στο Photoshop με χρήση των καναλιών και πως τα κανάλια RGB θα μας επιτρέψουν να κάνουμε την ζωή μας ευκολότερη σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιήστε την τεχνική και ανεβάστε την αποδοτικότητα σας χωρίς να "στραβωθείτε" στην αφαίρεση φόντου!

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε μετά απο αίτημα στο forum του teachme.gr στην κατηγρία "Πες το & Έγινε".

Καλό μάθημα :Ρ

ΥΓ: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη στο www.teachme.gr και να ξέρετε πως τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο δημιουργικά και φυσικά πιο εντυπωσιακά!! Να'στε καλά!!