Μοναδικές δημιουργίες από το μηδέν!

Το Adobe Photoshop είναι ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο για πολλαπλές εργασίες που συμπεριλαμβάνουν επεξεργασία εικόνας και δημιουργίας ενός πολύπλοκου Project απο το Μηδεν. Η διαδικασία της μίξης πολλαπλών φωτογραφιών με σκοπό ένα ενιαίο δημιούργημα, ονομάζεται "Photo Manipulation" και σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ μάθημα της εβδομάδας, θα δούμε μια πολύ καλή πρακτικής της!

Μάθημα Photo Manipulation

Συγκεκριμένα σήμερα στο teachme.gr, με την βοήθεια του Adobe Photoshop, θα δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή 3D σκηνή απο το μηδέν, με χρήση 2 φωτογραφιών, ενός γραφικού και των γνωσεών μας στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας της Adobe!

Δημιουργία 3D γραφικού στο Photoshop

Για να πετύχετε ακριβώς το ίδιο ακριβώς 3D αποτέλεσμα, χρειάζεστε μια έκδοση Adobe Photoshop που να παρέχει 3D Δυνατότητες (δηλαδή μια έκδοση PS Extended), αλλά όπως θα σας δείξω, μπορείτε να πάρετε το ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα μέσα απο μια σωστή επεξεργασία και ψευδαίσθηση των Layer Styles.

Το "μαγικό" Adobe Photoshop

Μέσα από το Adobe Photoshop θα μπορέσετε να δημιουργήσετε οτιδήποτε θέλετε ή επιθυμούν οι πελάτες σας! Η σημερινή δημιουργία ενός γραφικού σε συνδυασμό με Photo Manipulation (φώτο κολάζ) αποτελεί μια απόδειξη ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να έχουμε ζωηρή φαντασία και το πιο σημαντικό, σωστές και στέρεες γνώσεις των βασικών του καταπληκτικού αυτού προγράμματος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος