6ο Βασικό Μάθημα στο Apple iMovie ’11

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Συνεχίζουμε και αυτή την Πέμπτη με το 6ο βασικό μάθημα για το κορυφαίο Apple iMovie ’11, το οποίο υπάρχει για να κάνει την επεξεργασία βίντεο “παιχνιδάκι“! 

Σήμερα στο προτελευταίο μάθημα του κύκλου της βασικής εκμάθησης θα μάθουμε ιδιαίτερα κόλπα και τεχνικές που θα βοηθήσουν τα video clip μας να γίνουν πιο ομαλά και πιο όμορφα σε γενικές γραμμές. Θα μάθουμε για την σταθεροποίηση και πόσο εύκολα μπορεί να σώσει ένα βίντεο που “τρέμει“. Επίσης θα δούμε ειδικά “One Step Effects” και το εφέ του slow motion!

Tέλος θα δούμε τους τίτλους στο Apple iMovie ’11 και πόσο εύκολα με την χρήση τους μπορούμε να “απογειώσουμε” ένα project χωρίς να κουραστούμε αλλά και χωρίς να περιμένουμε να κάνει render το πρόγραμμα καθώς όλα γίνονται “on the fly”!

Καλό μάθημα :Ρ

Apple iMovie ’11

<hr />

<h5 style=”text-align: center;”><a href=”http://www.teachme.gr/apple-imovie-training” target=”_blank”>Το συγκεκριμένο μάθημα και η σειρά της Βασικής Εκμάθησης του Apple iMovie ’11 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του eshop.</a></h5>

<hr />