Ένας απολαυστικός φακός!

Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους του teachme.gr! Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα μαθήματα των διακοπών μέσα απο τα οποία θα σας προετοιμάσω για τον "καυτό" Χειμώνα και το 2015 που έρχεται σιγά σιγά! Σήμερα θα ανακαλύψουμε μία τεχνική μετατροπής φακών στο photoshop η οποία θα μας δώσει απολαυστικά αποτελέσματα ενός φανταστικού φακού!

Μάθημα Photoshop

Ο φακός fisheye αποτελεί μία αγορά επένδυση για μία ζωή! Προσωπικά αυτός ο φακός είναι ένα διαμάντι της συλλογής μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα! Φυσικά όμως το κόστος ενός τέτοιου φακού, ειδικά αν μιλάμε για φακούς Nikon ή Canon είναι αρκετά μεγάλο (700 ευρώ και πάνω). Οπότε ο fisheye φακός είναι ίσως μία ακριβή πολυτέλεια ιδίως για ερασιτέχνες φωτογράφους. Όμως σήμερα θα σας δώσω την ευκαιρία να "φωτογραφίσετε" με ύφος "Fisheye" χωρίς να έχετε καν τέτοιο φακό!

Την δημιουργική παραμόρφωση του fisheye φακού θα αναδημιουργήσουμε στο σημερινό μάθημα photoshop και θα σας δείξω πόσο απλά και πόσο εύκολα θα μπορέσετε να αποτυπώσετε το συγκεκριμένο εφέ χωρίς μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς καθόλου ιδιαίτερες γνώσεις στο Adobe Photoshop!

Δείγμα μέσα απο το σημερινό μάθημα photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος