Χρησιμοποιώντας το Google AdSense στο WordPress!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Και αυτό το Σάββατο έρχομαι με πολύ δυνατές συμβουλές και χρήσιμους τρόπους κέρδους μέσα απο την σελίδα σας! Σήμερα θα δούμε πώς μέσα απο το WordPress site μας θα καταφέρουμε να βγάλουμε κέρδος απο τις διαφημίσεις του Google AdSense. Θα δούμε πόσο εύκολα και πόσο απλά μπορούμε να τις τοποθετήσουμε ακριβώς εκεί που θέλουμε!

Μάθημα WordPress

Στο σημερινό μάθημα WordPress θα σας δείξω τον πιο εύκολο τρόπο άμεσης και δυνατής τοποθέτησης διαφημίσεων της Google μέσα στην σελίδα σας. Μία πανεύκολη διαδικασία μέσα απο ένα δωρεάν plugin το οποίο θα μετατρέψει την σελίδα σας σε μία "μηχανή κέρδους"!

Μέσα απο πολύ απλά βήματα τα οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, έμπειρος ή μη, θα τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας σε οποιοδήποτε σημείο των άρθων ή των σελίδων σας αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε με χειροκίνητη τοποθέτηση!

Τόσο απλά και τόσο δυναμικά, όσο και το teachme.gr

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Είτε λατρέυετε την φωτογραφία, είτε το Web Design, το teachme.gr είναι εδώ και χρόνια τώρα σας εξοπλίζει με χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και αποκτήστε την απόλυτη γνώση μέσα απο την εκπαίδευση των δικών μας video μαθημάτων! Γίνετε και εσείς Premium μέλος και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ