Με την σημαία στην Καρδιά!

The Flag in the Heart Photo Manipulation

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και χθες ξεκίνησε επίσημα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στην Βραζιλία. Έτσι δεν θα μπορούσα να μην σας δείξω σήμερα ένα μάθημα photoshop το οποίο θα έχει “έθνικ” χαρακτήρα και θα μας δώσει την ευκαιρία να βάλουμε την σημαία της χώρας μας (ή της ομάδας μας) μέσα απο τα ρούχα μας και στο μέρος της καρδιάς! Ένα πολύτιμο μάθημα photoshop το οποίο θα ξεφύγει απο “στενά όρια” της μπάλας και θα σας δείξει μία τεχνική η οποία μπορεί να σας δίνει χρήματα για μία ζωή!

Μάθημα Photoshop

The Flag in the Heart Photo Manipulation

Το σημερινό “ρομαντικό” μάθημα photoshop θα σας δείξει τον τρόπο ρεαλιστικής αποτύπωσης μία σημαίας στο στήθος σας. Μέσα απο το Adobe Photoshop και με επαγγελματικές-έξυπνες κινήσεις θα καταφέρουμε να απεικονίσουμε ρεαλιστικά την σημαία μέσα απο τα ρούχα και συγχρόνως θα κάνουμε την διαδικασία αλλαγής της σημαίας με κάποια άλλη, μία διαδικασία λίγων δευτερολέπτων!

Το τελικό αποτέλεσμα απο το σημερινό μάθημα photoshop

Flag in the Heart - Μάθημα Photoshop

Flag in the Heart – Μάθημα Photoshop

Πολύτιμη Τεχνική

Όπως έγραψα και παραπάνω, το σημερινό μάθημα photoshop θα σας αποκαλύψει μία τεχνική μέσα απο την οποία θα καταφέρετε να κερδίζετε χρήματα για μία ζωή απο τα αποτελέσματα σας.

Τέτοια “εθνικ” θέματα έχουν “τρελή” ζήτηση στα Stock Site, είτε για θέματα σχετικά με τον αθλητισμό, είτε για θέματα σχετικά την πολίτικη και πολλά ακόμη “εθνικ” χαρακτήρα θέματα. Λόγω του χαρακτηριστικού της σημαίας, η φωτογραφία αυτομάτως θα παραμείνει στην μόδα για μία ζωή (δεν αλλάζουν οι σημαίες) ενώ με την ευελιξία της δημιουργίας, θα μπορέσετε να φτιάξετε όλες τις σημαίες του κόσμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Αυτό είναι το teachme.gr, η δική σας δύναμη για άμεσο και συνεχές κέρδος!

Μείνετε συντονισμένοι

Το teachme.gr υπάρχει στην ζωή σας απο το 2009 και συνεχώς καθημερινά σας εξοπλίζει με δημιουργικά μαθήματα τα οποία θα εκτοξεύσουν τις δυνατότητες σας! Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, το teachme.gr θα καταφέρει να σας εκπαιδεύσει και να σας δώσει όλα τα εφόδια για να εντυπωσιάσετε και να ξεχωρίσετε άμεσα απο τον ανταγωνισμό! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]