Μάθημα Photoshop Παντός Καιρού!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι τετάρτη και έχουμε το μάθημα photoshop για όλα τα Premium Free και φυσικά τα Premium μέλη! Σε αυτό το μάθημα θα δούμε ότι μέσα από το Photoshop θα μπορέσουμε να "εξαφανίσουμε" την ομίχλη σε μία φωτογραφία και θα το κάνουμε με πολύ γνωστά και απλά εργαλεία στο κορυφαίο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας!

Η Εξαφάνιση της Ομίχλης στο Photoshop

Ο απόλυτος έλεγχος των φωτογραφιών μας πρέπει να είναι ο στόχος μας κάθε φορά που ανοίγουμε το Photoshop! Η Εξαφάνιση της Ομίχλης στο Photoshop θα μας δείξει ακόμη μία φορά ότι το Adobe Photoshop είναι ένα πρόγραμμα εργαλείο το οποίο είναι ικανό να επεξεργαστεί και να "σώσει" οποιαδήποτε φωτογραφία!

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr

Μην χάνετε άλλο χρόνο άμεσης και απόλυτης εκπαίδευσης μακριά από το teachme.gr! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium και εκμεταλλευτείτε τα χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια που ψάχνετε για να κάνετε την διαφορά στην αγορά εργασίας! Όλα είναι εδώ, όλα είναι άμεσα και όλα είναι στα Ελληνικά! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος