Το χτίσιμο του ΟΑΚΑ στο teachme.gr

The OAKA Project C4D

Εβδομάδα με εβδομάδα βλέπουμε μέσα απο το Maxon Cinema 4D, πως το δικό μας γήπεδο μπάσκετ δημιουργείται και αναπτύσσεται διαρκώς! Στο σημερινό μας μάθημα θα πάμε το γήπεδο ακόμη μερικά βήματα προς την γενική ολοκλήρωση! Σήμερα θα ασχοληθούμε και πρακτικά θα ολοκληρώσουμε τις εξέδρες κατα ένα πολύ μεγάλο μέρος!

Δημιουργία δυο σετ κιγκλιδωμάτων

The OAKA Project C4D

Οι εξέδρες μας ήταν ήδη όμορφες αλλά απο σήμερα θα γίνουν και άκρως ρεαλιστικές αφού τα κιγκλιδώματα και γενικά τα διαχωριστικά θα δώσουν τον ρεαλιστικό τόνο που έλειπε. Έτσι θα ντύσουμε και θα προστατεύσουμε τους θεατές μας, θα σχεδιάσουμε καλύτερα τις εισόδους των θυρών και με χρήση 2 διαφορετικών κιγκλιδωμάτων που θα σχεδιάσουμε άμεσα, θα "ράψουμε" το γηπεδό μας με προστασία και διαχωριστικές γραμμές!

Απο σήμερα και Air Contitioning

Σήμερα θα βάλουμε και τις βάσεις του air contition το οποίο υπάρχει σε κάθε είσοδο των εξεδρών, με την κίνηση αυτή θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερο ρεαλισμό στις εξέδρες με στόχο το πιό αληθοφανές αποτέλεσμα!


OAKA-BASKET-Part-7-1

OAKA-BASKET-Part-7-2

OAKA-BASKET-Part-7-3

OAKA-BASKET-Part-7-4

OAKA-BASKET-Part-7-5


Η μαγεία συνεχίζεται και θα συνεχιστεί σε απόλυτο βαθμό

Ήδη το ΟΑΚΑ μας δείχνει το ίδιο ή και καλύτερο απο το πραγματικό, αλλά έχουμε ακόμη μερικά πράγματα να τελειώσουμε. Σειρά έχει το πάνω διάζωμα, ο περιβάλλον χώρος, τα χρονόμετρα, οι πίνακες του σκορ, οι πάγκοι και άλλα. Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα απο τα μαθήματα δημιουργίας γηπέδου στο Maxon Cinema 4D θα μπορέσετε να είστε και εσείς σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας γήπεδο, είτε αυτό είναι ποδοσφαίρου, είτε μπάσκετ, είτε τένις κ.ο.κ.

 Τα καλύτερα μόνο στο teachme.gr

Συντονιζόμαστε όλοι στο teachme.gr με στόχο την απόλυτη εκμάθηση σε δεκάδες προγράμματα! Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα θα μάθετε τα πάντα μέσα απο τα προγράμματα που αγαπάτε και φυσικά θα το κάνετε αυτό στην πιό οικονομική τιμή της αγοράς και αποκλειστικά στα Ελληνικά! Γίνετε σήμερα Premium!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]