Η Δική σας Μάσκα "Εκδικητή"!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Παρασκευή σήμερα και στο μάθημα Photoshop της εβδομάδας, θα σας δείξω πως θα δημιουργήσετε τον δικό σας Μασκοφόρο Εκδικητή! Τον χαρακτήρα του "V for Ventetta" θα δημιουργήσουμε σήμερα και θα σίγουρα θα μας θυμήσει κάποιον γνωστό μας... :)

Μάθημα Photoshop

Στο σημερινό μάθημα Photoshop θα χρησιμοποιήσουμε γνωστές και κυρίως βασικές τεχνικές των Layer Masks, του Pen Tool, των Adjustment Layers και άλλων, για να πετύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα το οποίο θα μπορέσει να κάνει τα μοντέλα μας να φορέσουν την Μάσκα του "V" μέσα απο την βοήθεια του Photoshop! Έτσι μπορείτε και εσείς, μέσα απο το σημερινό μάθημα photoshop να "βάλετε" την "Ventetta" μάσκα χωρίς καν να την αγοράσετε και την τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε άμεσα και πανεύκολα! Ένα πολύ χρήσιμο μάθημα για τις απόκριες που έρχονται!!!

Τελικό αποτέλεσμα

Όλα τα κόλπα, εδώ!

Τα μαθήματα του teachme.gr θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σαν επαγγελματίας ή να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μέσα απο χίλια διακόσια και πλέον μαθήματα στα Ελληνικά, θα λάβετε όλη την γνώση για να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό και φυσικά θα μπορέσετε να μάθετε όλα όσα επιθυμείτε, στην πιό χαμηλή τιμή που θα μπορέσατε ποτέ να βρείτε! Μην χάνετε άλλο πολύτιμό χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες...

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος