Σουρεαλιστικές Δημιουργίες στο Photoshop!

Σήμερα στο Adobe Photoshop έχουμε ένα πάρα πολύ όμορφο μάθημα διάρκειας 74 λεπτών (!) στο οποίο θα δούμε πώς το Adobe Photoshop μπορεί να μετατρέψει πολλαπλές "άσχετες" φωτογραφίες σε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα μας κάνει να καμαρώνουμε για τις γνώσεις μας στο Adobe Photoshop!Σήμερα θα δημιουργήσουμε λοιπόν το underwater surface, δηλαδή την εναλλαγή θαλάσσιου και υποθαλάσσιου σε ένα project το οποίο αν και φαντάζει αρκετά δύσκολο, πιστέψτε με είναι σχετικά εύκολο! :)

Υποθαλάσσια Άποψη στο Adobe Photoshop

H Υποθαλάσσια Άποψη στο Adobe Photoshop είναι ένα project στο photoshop το οποίο θα σας δώσει πολλά εφόδια δημιουργίας για τα επόμενα φώτο κολάζ σας! Για ακόμη μια φορά στο teachme.gr, παρουσιάζουμε εκρηκτικές τεχνικές και δείχνουμε τα "πάντα" γιατί σκοπός μου είναι να σας μάθω όσα περισσότερα μπορείτε να αντέξετε!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Ψηφιακού Φώτο Κολάζ, το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]