Βυθισμένη Πολιτεία!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του www.teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και στο μάθημα για το Adobe Photoshop, θα φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο φωτομοντάζ στο οποίο θα "βυθίσουμε" την Ελλάδα μέσα στον Ωκεανό! Φυσικά το μάθημα έχει δυο έννοιες. Πρώτον ήταν καιρός να βυθίσουμε μια φορά και την Ακρόπολη, αφού σε τόσες ταινίες του Hollywood μόνο τον Πύργο του Άϊφελ και το Άγαλμα της Ελευθερίας καταστρέφουν! Δεύτερον μέσα στην όλη κατάσταση που βλέπουμε παντού γύρω μας, ίσως θα έπρεπε να κρύψουμε τα μνημία του αρχαίου πολιτισμού, έστω και για λίγο, και έτσι να δούμε για πρώτη φορά τις πραγματικές μας δυνάμεις.

Δημιουργία Υποβρύχιων Θεμάτων στο Adobe Photoshop

Όλα αυτά θα γίνουν με την βοήθεια του Adobe Photoshop, 2 φωτογραφιών και φυσικά φαντασία αλλά και παρέα με την αγαπημένη μας μουσική! Πάμε λοιπόν "κάτω" απο την θάλασσα για ένα απόλυτα δημιουργικό μάθημα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Ψηφιακού Φώτο Κολάζ, το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]