Τα δύσκολα πολύ πιό εύκολα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το premium-free μάθημα της εβδομάδας! Σήμερα θα σας δείξω πόσο απλά και πόσο εύκολα μπορούμε να πετύχουμε ιδιαίτερες και δύσκολες δημιουργίες μέσα στο Adobe Photoshop Elements! Θα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια πόσο εντυπωσιακό πρόγραμμα είναι το Photoshop Elements και πόσο εύκολα, πρακτικά και απλά θα σας "σώσει" απο τον κόπο της καθημερινής επεξεργασίας!

Μάθημα Photoshop Elements

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το Adobe Photoshop Elements είναι απλώς ένα απλό, παιδικό πρόγραμμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον "μεγάλο αδερφό" το Adobe Photoshop! Φυσικά αυτή η άποψη αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο μύθο στην επεξεργασία φωτογραφίας καθώς το PS Elements μπορεί να κάνει τα περισσότερα πράγματα που κάνει και το Adobe PS, μόνο που τα κάνει με έναν πολύ πιό φιλικό και άμεσο τρόπο!

Ένα πανίσχυρο και πρακτικό πρόγραμμα!

Με τα μαθήματα όμως σαν το σημερινό, θα σας αποδείξω ότι όχι μόνο απλό πρόγραμμα ή παιδικό σε δυνατότητες είναι το Photoshop Elements, αλλά είναι τόσο δυνατό που ενδεχομένως για τους περισσότερους απο εσάς να αντικαταστήσει εξ'ολοκλήρου το Adobe Photoshop!

Σήμερα θα σας δείξω πόσο απλά και πόσο εύκολα θα πετύχουμε τέσσερα (4) φωτογραφικά εφέ, τα οποία θα έπαιρναν πολύ χρόνο στο Adobe Photoshop (και επίσης θα απαιτούσαν περισσότερες γνώσεις). Θα τα κάνουμε σε ελάχιστο χρόνο και η όλη διαδικασία θα μας φανεί "παιχνιδάκι"! Μαζί με τα 4 σημερινά εφέ που θα ανακαλύψετε, θα δείτε ότι μέσα απο το Adobe Photoshop Elements μπορείτε να διαχειριστείτε χωρίς πρόβλημα ακόμη και RAW φωτογραφικά αρχεία, καθώς το Adobe Camera RAW παρέχεται και στο Photoshop Elements χωρίς περιορισμούς!

Ιδιαίτερα Μαθήματα στο PS Elements

Εαν σας αρέσει η απλότητα και η δύναμη του και θέλετε να μάθετε εξ'ολοκλήρου το πρόγραμμα, δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr αποκλειστικά για το Adobe Photoshop Elements 11, τα οποία θα σας οδηγήσουν στην απόλυτη βασική εκμάθηση του προγράμματος! Τα μαθήματα βρίσκονται σε προσφορά οπότε μην χάνετε άλλο χρόνο, κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ