Προσωπικό Άγαλμα!

Καλημέρα! Η δημιουργία αγάλματος αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια πολύ δύσκολη διαδικασία, φυσικά χωρίς προσπάθεια και μελέτη, τίποτα δεν γίνεται.

Έτσι μετά απο μιας εβδομάδας ψάξιμο και προσπάθειας για το καλύτερο αποτέλεσμα σας δίνω με χαρά το συγκεκριμένο μάθημα δημιουργίας Αγάλματος απο μια φωτογραφία, μια τεχνική που σίγουρα θα σας συναρπάσει και εύχομαι το συγκεκριμένο μάθημα (1 ώρας διάρκειας) να σας βοηθήσει και έτσι σύντομα να έχουμε παντού αγάλματα!

Μετατροπή Ανθρώπου σε Άγαλμα στο Adobe Photoshop

Στο σημερινό μάθημα χρησιμοποίησα έναν πολύ γνωστό Έλληνα για το δικό μου άγαλμα. Τον Σάκη Ρουβά. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιον θέλετε και αν δεν πετύχετε το αποτέλεσμα με την πρώτη φυσικά να θυμάστε πως "σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι", και μέσα απο το συγκεκριμένο ταξίδι θα μάθετε αρκετές τεχνικές!

Πάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Ψηφιακού Φώτο Κολάζ - Photo Manipulation το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]