Κάνοντας την Νύχτα-Μέρα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα έρθω κοντά σας με ακόμη ένα δωρεάν μάθημα σχετικά με την Φωτογραφία και την επεξεργασία της μέσω των RAW αρχείων! Στο 3ο μάθημα της ενότητας "Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία" θα ανακαλύψουμε έναν τρόπο χρήσης του για να σώσουμε μερικές "καταδικασμένες" φωτογραφίες! 

Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς "Γιατί το RAW είναι η Μόνη Επιλογή στην Φωτογραφία" θα δούμε πως θα "σώσουμε" μία σκοτεινή (εως μαύρη) φωτογραφία η οποία έχει τραβηχθεί ημέρα αλλά λόγω λάθος ρυθμίσεων φαίνεται σαν να είναι νυχτερινή λήψη.

Μέσα από πολύ απλές κινήσεις στο Adobe Camera Raw (και αντίστοιχα στο Lightroom) θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε σε τεράστιο βαθμό το Raw αρχείο μας και βεβαίως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και με το JPG αρχείο, μία κίνηση η οποία όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να έχει αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα.

Συντονιστείτε στο teachme.gr

Μέσα από χιλιάδες μαθήματα και καθημερινή επαφή μαζί σας, θα μπορέσω να σας δείξω τον σωστό δρόμο της επιτυχίας μέσα από την σωστή και απόλυτη γνώση των προγραμμάτων που λατρέυετε! Ελάτε στο teachme.gr σαν Premium μέλος και δείτε την δημιουργικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ