Επεξεργασία Φωτογραφίας στο Adobe Photoshop!

Καλήμέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, Παρασκευή σήμερα και έχουμε ως γνωστόν, μάθημα αφιερωμένο στην επεξεργασία φωτογραφίας! Σήμερα θα σας δείξω στο Adobe Photoshop ένα Photo Manipulation μέσα απο το οποίο θα μεταμορφώσουμε τα πορτραίτα μας και θα τα κάνουμε πιό τρομακτικά! Ένα μάθημα που ταιριάζει "γάντι" στις απόκριες που έρχονται!

Photo Manipulation

Η επεξεργασία φωτογραφίας στο Adobe Photoshop και ειδικά το Photo Manipulation είναι κάτι που με συναρπάζει. Η ευκολία του προγράμματος και οι δυνατότητες που μου παρέχει, κάνει την όλη διαδικασία να φαντάζει "παιχνιδάκι" και το αποτέλεσμα πάντα να είναι μοναδικό και ιδιαίτερο! Μόλις μάθετε τα βασικά του προγράμματος, στην συνέχεια δεν σας σταματάει τίποτα!

Και πάλι ο Παναγιώτης...

Για ακόμη μία φορά στα μαθήματα μας θα εμφανιστεί ο Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr. Η φωτογραφίες που του έβγαλα μου έχουν δώσει αρκετή έμπνευση για πολλά και διάφορα project, έτσι σήμερα θα τον "παραμορφώσουμε" χωρίς φυσικά να πονέσει κανείς... :)

Scary Face Photo Manipulation στο Adobe Photoshop

Scary Face Photo Manipulation στο Adobe Photoshop

Καλό ταξίδι και καλή αρχή Χρήστο!

Το σημερινό μάθημα είναι αφιερωμένο στον φίλο του teachme.gr, Χρήστο Καταξένο, ο οποίος σήμερα ταξιδεύει στην Αυστραλία για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να εργαστεί ως φωτογράφος εκεί, σε ένα σωστό και ανθρώπινο περιβάλλον! Εύχομαι τα καλύτερα Χρήστο και να μας κάνεις υπερήφανους με την δουλειά σου!

 

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 3ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]