Διόρθωση Φωτογραφιών

Μετά απο αίτημα στο Forum και στην κατηγορία "Πες το & Έγινε" σας παρουσιάζω τον τρόπο να επιδιορθώνετε τις παλιές και ταλαιπωρημένες φωτογραφίες σας, τις δικές σας ή του  παππού και της γιαγιάς! Μια τεχνική που χρησιμοποιούν και οι φωτογράφοι όταν καλούνται να επεξεργαστούν παλιές φωτογραφίες.

Αναπαλαίωση Φωτογραφίας στο Photoshop

Το μάθημα αυτό είναι η αρχή 2-3 μαθημάτων πάνω στις παλιές φωτογραφίες που θα σας δείξω στο teachme.gr. Γιατί ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του διαφορετικά απο φωτογραφία σε φωτογραφία.

Έτσι στο σημερινό παράδειγμα το πρόβλημα είναι οι γρατζουνιές και τα τσαλακώματα σε ασπρόμαυρη φωτογραφία, στο δεύτερο μάθημα θα δούμε πως θα επαναφέρουμε το χρώμα σε παλιές έγχρωμες φωτογραφίες, εκείνες δηλαδή που μετά απο χρόνια έχουν γίνει κόκκινες ή σκοτεινές κλπ. Και στο τελευταίο μάθημα της σειράς αυτής θα σας δείξω πως να χρωματίζετε επαγγελματικά τις παλιές και ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχει λοιπόν Χρόνος για να κάνει τα "δικά" του στις δικές μας αναμνήσεις. Υπάρχουν μόνο εγώ, εσείς και το Adobe Photoshop!

Καλό μάθημα:Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]