Η Δική σας Φωτό "Αναγέννηση"!!!

Σήμερα στο Adobe Photoshop θα μάθουμε να αναδημιουργούμε τους πίνακες της "Αναγέννησης". Μια εποχή που χαρακτηρίστηκε με πολύ μεγάλους ζωγράφους και φυσικά με πολύ διάσημους πίνακες! Όμως επειδή Leonardo Davinci ήταν ένας και δεν έχουμε τον χρόνο ούτε καν να τον πλησιάσουμε, θα δούμε πώς μέσα στο Adobe Photoshop μπορούμε να πετύχουμε την ίδια τεχνική, χρωματισμό και τελική εμφάνιση, για να μπορέσουμε να βάλουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσα σε πίνακες της Αναγέννησης και όχι μόνο!

Δημιουργία Πίνακα στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Πίνακα στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Πίνακα στο Adobe Photoshop

Το μάθημα Photoshop που θα παρακολουθήσετε παρακάτω θα σας δώσει πάρα πολλά εφόδια για να δημιουργήσετε άμεσα τους πίνακες που εσείς θέλετε. Ένα concept το οποίο χρησιμοποιούν πάρα πολλοί εκεί έξω σας το χαρίζω απλόχερα για να το κάνετε και εσείς πράξη άμεσα! Χρησιμοποιήστε σήμερα το κορυφαίο Adobe Photoshop και δημιουργήστε μοναδικά αποτελέσματα με λίγη προσπάθεια!

Και επειδή οι βασικές γνώσεις είναι πάντα απαραίτητες προλαβαίνετε ακόμη τα ιδιαίτερα μαθήματα στο Adobe Photoshop τα οποία θα σας δώσουν την βασική εκπαίδευση σε ασυναγώνιστη τιμή (κλικ εδώ).

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος