Βγάλτε τα γυαλιά στο Photoshop!

Η αφαίρεση αντικειμένων είναι μια καθημερινή δουλειά όταν δουλεύουμε καθημερινά με φωτογραφίες και φυσικά με το Adobe Photoshop. Όπως είναι λογικό αφαίρεση απο αφαίρεση έχει διαφορά, δηλαδή άλλο να αφαιρέσεις μια ρυτίδα, ένα σημαδάκι ή μια ελίτσα καί άλλο να αφαιρέσεις γυαλιά απο ένα πρόσωπο..

Αφαίρεση Γυαλιών στο Photoshop

Αν είμαστε τυχεροί η διαδικασία αυτή μπορεί να μην μας δυσκολέψει τόσο, υπάρχουν όμως και φωτογραφίσεις με γυαλιά που πραγματικά εξελίσσονται σε σπαζοκεφαλιές για την επεξεργασία. Σήμερα θα προσπαθήσω να σας λύσω τους γρίφους, πίσω απο την επεξεργασία και την αφαίρεση γυαλιών όχι απο ένα, αλλά απο τρία πορτραίτα.

Έτσι μέσα απο ένα μάθημα 1 ώρας και 8 λεπτών (!), θα δούμε 3 διαφορετικά σενάρια για να καταλάβουμε πως η επεξεργασία δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά μέσα απο το Adobe Photoshop η αφαίρεση γυαλιών μπορεί να γίνει παιχνίδι! :)

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 2ο Πακέτο Ψηφιακού Ρετούς το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]