Χτίσιμο Γηπέδου στο Cinema 4D

The OAKA Project C4D

Συνεχίζοντας τα μοναδικά σε γνώσεις μαθήματα δημιουργίας του δικού μας γηπέδου μπάσκετ, σήμερα στο μάθημα Maxon Cinema 4D, θα ασχοληθούμε με την δημιουργία του επάνω διαζώματος και έτσι να ολοκληρώσουμε το χτίσιμο των εξεδρών του δικού μας ΟΑΚΑ!

Το Μαγικό Maxon Cinema 4D

Όπως θα δείτε για μια ακόμη φορά το Maxon Cinema 4D θα μας εντυπωσιάσει με την απλότητα στην δημιουργία και την επεξεργασία 3D αντικειμένων. Η ευκολία στην χρήση του C4D, το έχει καθιερώσει σαν το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας 3D. Κάτι που σιγά σιγά το αντιλαμβάνονται και στην Ελλάδα και εμείς φυσικά το έχουμε συνειδητοποιήσει χρόνια τώρα στο teachme.gr!

Χρησιμοποίηση των ιδίων αντικειμένων

Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του σταδίου, θα δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα στοιχεία για να ετοιμάσουμε τα 2 διαζώματα που υπάρχουν στην κορυφή των εξεδρών στο ΟΑΚΑ. Άμεσα και γρήγορα θα δημιουργήσουμε τα καθίσματα, τις θύρες και τα κάγκελα και το μόνο που θα μείνει είναι η επεξεργασία και η τελειοποίηση!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

The OAKA Project C4D

Μέσα απο τις μοναδικά πολύτιμες τεχνικές που μαθαίνετε στο teachme.gr, μπορείτε άμεσα να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά εργασίας σε πολλούς και διάφορους τομείς! Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλευτη... Γίνετε και εσείς Premium μέλος σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]