Κερδίστε Πολλά Δώρα!

Σήμερα ξεκινά η διαδικασία συμμετοχών για την εορταστική κλήρωση δώρων του teachme.gr! Αυτή την χρονιά σας έχω πολλά, πάρα πολλά δώρα τα οποία ξεφεύγουν από τα δώρα που δίναμε τις προηγούμενες χρονιές και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Πολλοί νικητές!

Το γνωρίζω πως είναι εκνευριστικό να κερδίζει μόνο ένας σε μία κλήρωση, ειδικά όταν αυτός ο "τυχερός" δεν είμαι εγώ! Έτσι και σε αυτή την Κλήρωση δώρων, θα δώσω την ευκαιρία όχι σε έναν, αλλά σε συνολικά σαράντα (40) τυχερούς, να κερδίσουν μοναδικά δώρα τα οποία έχω επιλέξει με αγάπη για όλους εσάς, οι οποίοι με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του teachme.gr!

Μία Κλήρωση με πολλά και ιδιαίτερα δώρα!

Τα δώρα όπως ανέφερα και λίγο πιο πριν, θα ξεφύγουν λίγο από τον κλασσικό χαρακτήρα των δώρων που είχαμε τις προηγούμενες χρονιές, έτσι σε αυτή την κλήρωση θα μπορέσετε να κερδίσετε πολλά εκπαιδευτικά πακέτα εκμάθησης από το teachme.gr, πολλά ιδιαίτερα δημιουργικά προγράμματα, αλλά και επίσης για πρώτη φορά, θα μπορέσετε να κερδίσετε μία επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτου από τον Παναγιώτη Βλασόπουλο, μία προσφορά του photo-gfx.gr, αλλά επίσης θα μπορέσετε να κερδίσετε ένα χειροποίητο κόσμημα θεματικού χαρακτήρα (Φωτογραφική Μηχανή), προσφορά της σελίδας "Karolina's Art"!

Έτσι το στυλ θα συναντήσει το πάθος σας και κάποιος τυχερός είτε θα γνωρίσει από κοντά τον Παναγιώτη Βλασόπουλο, είτε θα αποκτήσει ένα υπέροχο χειροποίητο κόσμημα από το "Karolina's Art"!

Κάντε κλικ εδώ και λάβετε τώρα μέρος στην Κλήρωση!

Αναλυτικά τα δώρα

Παρακάτω θα σας αναλύσω τα δώρα που θα είστε σε θέση να κερδίσετε μέσα απο την εορταστική κλήρωση δώρων. Θα τα αναλύσω τις χορηγίες σύμφωνα με την κάθε εταιρεία.

teachme.gr (εμείς!)

Το teachme.gr χρόνια τώρα σας παρέχει την κορυφαία εκμάθηση στα Ελληνικά και μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές σε κάθε δημιουργικό τομέα! Αυτή τη φορά, μέσα απο την κλήρωση, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε είτε Premium συνδρομές, είτε πακέτα ιδιαιτέρων μαθημάτων!

Αναλυτικά θα κερδίσετε:

  • 12 Μηνιαίες Συνδρομές Premium Πρόσβασης (Αξία 120 ευρώ)
  • 4 Τριμηνιαίες Συνδρομές Premium Πρόσβασης (Αξία 120 ευρώ)
  • 2 Εξαμηνιαίες Συνδρομές Premium Πρόσβασης (Αξία 120 ευρώ)
  • 1 Ετήσια Συνδρομή Premium Πρόσβασης (Αξία 120 ευρώ)
  • 5 Πακέτα Βασικής Εκμάθησης του Adobe Photoshop Elements 11 (Αξία 500 ευρώ)
  • 5 Πακέτα Βασικής Εκμάθησης του Adobe Photoshop CS5 (Αξία 450 ευρώ)
  • 5 Πακέτα Βασικής Εκμάθησης Δημιουργία Ψηφιακών Album (Αξία 575 ευρώ)

photo-gfx.gr

O Παναγιώτης Βλασόπουλος, υπεύθυνος του photo-gfx.gr και το "άλλο μου μισό" στα μαθήματα Φωτογραφίας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πορτραίτο ζωής! Μέσα από την εμπειρία του και φυσικά το μοναδικό του στυλ, θα σας προσφέρει μία Επαγγελματική Φωτογράφιση Πορτραίτου στον δικό σας χώρο! (Αξία 150 ευρώ)

photo-gfx.gr - φωτογράφιση πορτραίτου

photo-gfx.gr - φωτογράφιση πορτραίτου

Karolina's Art - Handmade Jewellery

Η δημιουργός του "Karolina's Art", Καρολίνα Θειακού, θα προσφέρει σε κάποιον τυχερό ή τυχερή, ένα Χειροποίητο κόσμημα θεματικού χαρακτήρα (φωτογραφική μηχανή) μέσα από την σελίδα "Karolina's Art"! Ένα υπέροχο δώρο κατάλληλο για φωτογράφους ή μη! (Αξία 50 ευρώ)

Karolina's Art - Handmade Jewellery

Karolina's Art - Χειροποίητο Κόσμημα

Topaz Labs

Η εταιρεία Topaz Labs μας στηρίζει κάθε χρόνο στις προσφορές μας και έτσι είναι εδώ και αυτή τη φορά για να προσφέρει τα ακόλουθα ψηφιακά προϊόντα της για δύο πραγματικά τυχερούς:

Topaz Clarity (Αξία 50$)

[social-video-locker id="fa456fb1c83910834" video_url="https://www.youtube.com/watch?v=T2ir64dt1GM" width="600" height="350" fb_on="true" like_url="CURRENT" scheme="default" plus_on="true" plus_url="CURRENT" tweet_on="true" follow_on="true" tweet_url="CURRENT" tweet="This is from the settings panel!" linkedin_on="true" linkedin_url="CURRENT"]

Topaz ReStyle (Αξία 60$)

[social-video-locker id="68d1aa29a508f9485" video_url="https://www.youtube.com/watch?v=m_qoRdu6icA" width="600" height="350" fb_on="true" like_url="CURRENT" scheme="default" plus_on="true" plus_url="CURRENT" tweet_on="true" follow_on="true" tweet_url="CURRENT" tweet="This is from the settings panel!" linkedin_on="true" linkedin_url="CURRENT"]

Anthropics Software

Η εταιρεία Anthropics Software έχει δημιουργήσει το Portrait Professional και προσφέρει την τελευταία (Studio) έκδοση ενός απο τα κορυφαία προγράμματα στην επεξεργασία πορτραίτου!

Portrait Professional 11 - Studio Version (Αξία 100 ευρώ)

[social-video-locker id="1e7a2e6f7acac991c" video_url="https://www.youtube.com/watch?v=acBG0mwOd1M" width="600" height="350" fb_on="true" like_url="CURRENT" scheme="default" plus_on="true" plus_url="CURRENT" tweet_on="true" follow_on="true" tweet_url="CURRENT" tweet="This is from the settings panel!" linkedin_on="true" linkedin_url="CURRENT"]

onOne Software

Η εταιρεία onOne Software βρίσκεται πάντα στο πλευρό του teachme.gr και μας υποστηρίζει με τα κορυφαία προγράμματά της! Έτσι και αυτή τη φορά είναι εδώ για να προσφέρει την τελευταία και ολοκαίνουρια σουίτα της σε κάποιον τυχερό!

onOne Perfect PhotoSuite 8 (Αξία 300$)

Κάντε κλικ εδώ και λάβετε τώρα μέρος στην Κλήρωση!

Συνολική Αξία πάνω από 2500 ευρώ!

Η συνολική αξία των δώρων είναι παραπάνω από 2500 ευρώ και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι θα μπορέσουν να τα κερδίσουν πολλοί τυχεροί!

Οι ημέρες πριν και μετά τα Χριστούγεννα είναι ημέρες χαράς και γι'αυτο το λόγο, θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας χαρούμενους!

Έτσι στις 02/01/2013 40 τυχεροί, θα δουν με "άλλο μάτι" το 2014!

Πως θα λάβετε συμμετοχή

Η συμμετοχή στην Κλήρωση γίνεται αποκλειστικά μέσα από την επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο facebook για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Κάνοντας απλά κλικ στην σελίδα του διαγωνισμού, θα ξεκινήσει η διαδικασία συμμετοχής σας στον διαγωνισμό.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει Like στην επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook, θα χρειαστεί να κάνετε Like για να μπορέσετε στην συνέχεια να εισάγετε το email σας και έτσι να λάβετε μέρος!

Κερδίστε πολλαπλές συμμετοχές!

Και επειδή μία συμμετοχή δεν είναι ποτέ αρκετή, θα σας δώσω 2 τρόπους για να εκτοξεύσετε τις πιθανότητες νίκης!

Μόλις λάβετε μέρος στην Κλήρωση και δείτε την σελίδα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, θα σας εμφανιστούν πολλαπλές επιλογές αύξησης των συμμετοχών σας! Μέσα από εκεί θα μπορέσετε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας με πολύ απλό τρόπο!

Πρώτος τρόπος, κοινοποίηση σε φίλους σας

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος αύξησης των συμμετοχών σας, είναι με χρήση της κοινοποίησης της κλήρωσης στους φίλους σας!

Μπορείτε να ενημερώσετε τους φίλους σας για την κλήρωση και να λάβετε 2 επιπλέον συμμετοχές για κάθε φίλο που θα έρθει και θα λάβει και εκείνος/η μέρος στην Κλήρωση!

Η ενημέρωση μπορεί να γίνει είτε μέσω κοινοποίησης, είτε μέσω πρόσκλησης, είτε μέσω tweet! Έτσι για κάθε φίλο σας, θα κερδίζετε 2 επιπλέον συμμετοχές!

Δεύτερος τρόπος, κάντε Like στην σελίδα "Karolina's Art"

Στην σελίδα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας στην Κλήρωση, θα δείτε στο κάτω μέρος την επιλογή να κάνετε Like στην σελίδα "Karolina's Art".

Με ένα απλό Like, αυτομάτως θα σας εμφανιστεί ένας κωδικός ο οποίος θα σας επιστρέψει όχι μία, όχι δύο αλλά 5 (παρακαλώ) επιπλέον συμμετοχές! Έτσι κάνοντας Like στην σελίδα Karolina's Art θα μπορέσετε και να αυξήσετε τις συμμετοχές σας, αλλά και συγχρόνως να ενημερώνεστε για πανέμορφα χειροποίητα κοσμήματα!

Διάρκεια Κλήρωσης

Η Εορταστική Κλήρωση δώρων θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί την 01/01/2014.

Οι νικητές θα βγούν μέσα απο κλήρωση στις 02/01/2014.

Οι υποψήφιοι με πολλαπλές συμμετοχές, έχουν φυσικά μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης!

Επιπλέον Πληροφορίες:

Τα ψηφιακά προϊόντα του teachme.gr, topaz labs, anthropics software και onOne Software, θα τα λάβετε μέσω email. Αμέσως μόλις ανακοινωθούν οι τυχεροί νικητές, θα λάβουν ενημέρωση στο email που θα έχουν εισάγει στην ειδική φόρμα της κλήρωσης για το πως θα παραλάβουν το δώρο τους.

Για την φωτογράφιση πορτραίτου από τον Παναγιώτη Βλασόπουλο, ο τυχερός/η θα επικοινωνήσει απευθείας με τον Παναγιώτη Βλασόπουλο για να οριστεί το ραντεβού και στην συνέχεια η φωτογράφιση.

Για το κόσμημα από την σελίδα "Karolina's Art", ο τυχερός θα έρθει σε συνεννόηση με την υπεύθυνη της σελίδας (Καρολίνα Θειακού) για την αποστολή του δώρου.

Καλη επιτυχία σε όλους και καλές Γιορτές!