Καλημέρα σας φίλοι και φίλες του teachme.gr! Έστω και αργά Δευτέρας (προς Τρίτη) έχουμε το μάθημα μας για την Δευτέρα στο Adobe Photoshop όπου θα δούμε πόσο μαγικό είναι το νέο όμορφο εργαλείο της τελευταίας έκδοσης του Adobe Photoshop, της έκδοσης CS5. Στη συγκεκριμένη έκδοση υπάρχει λοιπόν τον πανίσχυρο εργαλείο Mixer Brush όπου σήμερα θα δούμε λίγο απο αυτά που μπορεί να κάνει. Θα υπάρξει σύντομα ένα μάθημα όπου αναλυτικά θα σας το παρουσιάσω.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε την πιο μαγική ίσως πλευρά του, εκείνη της ζωγραφικής ή αλλιώς της τεχνικής του Speed Painting! Θα δούμε πόσο εύκολα μέσα σε 1 ώρα θα μάθουμε να ζωγραφίζουμε σαν επαγγελματίες και θα φτιάξουμε το πορτραίτο του μεγάλου Sylvester Stallone. Γίνετε λοιπόν και εσείς οι ζωγράφοι που πάντα θέλατε να γίνετε και φυσικά χωρία να κουραστείτε καθόλου. Βάλτε μια φωτογραφία σας στο Adobe Photoshop CS5 ή την φωτογραφία του αγαπημένου σας ηθοποιού και δημιουργήστε... Τέχνη!

Καλό μάθημα :Ρ

ΥΓ: Σας ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην δημοσίευση του μαθήματος αλλά απο τις 5 το απογευμα εχει ξεκινήσει το upload. Είναι δύσκολο ακόμη και στο 2010 να ανεβάσει κανείς 1.2 GB video.. Οπότε καλύτερα να το έχετε λίγο αργοπορημένο και σε σούπερ ποιότητα, παρά συμπιεσμένο και γρήγορο :)

[private]

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε τα αρχεία του μαθήματος

[wpdm_package id=372]

http://vimeo.com/17535879[/private]