Φανταστικές Pattern Δημιουργίες!

Pattern Photoshop

Πολλοί χρήστες του Adobe Photoshop χρησιμοποιούν την τεχνική των Patterns για να πετύχουν πολύ όμορφα και ξεχωριστά αποτελέσματα! Όπως είδαμε σε προηγούμενο Premium Free μάθημα, η δημιουργία ενός "επαναλαμβανόμενου" Pattern αποτελεί μία πολύ εύκολη διαδικασία στο Adobe Photoshop! Τι συμβαίνει όμως όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε πιό δυναμικά Patterns, μπορούμε να το κάνουμε; Η απάντηση είναι: "Φυσικά και μπορούμε"!!!

Ένα Ξεχωριστό Μάθημα Adobe Photoshop

Στο σημερινό Μάθημα Photoshop θα σας δείξω μία πολύ ξεχωριστή τεχνική, την τεχνική των "Scripted Patterns", μέσα απο την οποία θα καταφέρω να δημιουργήσω ένα επαναλαμβανόμενο αντικείμενο το οποίο όμως δεν θα έχει καμία σχέση με το "ξύλινο" στυλ των Κλασσικών Patterns! Μία σχεδόν ολοκαίνουρια λειτουργία, η οποία υπάρχει μόνο στις δύο τελευταίες εκδόσεις του Adobe Photoshop (στις εκδόσεις CS6 και CC) και η οποία σίγουρα θα σας δώσει ένα νέο και πολύ σημαντικό "όπλο" για ξεχωριστή δημιουργία!

Το σημερινό αποτέλεσμα

Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας, γίνετε Premium!

Είναι στο χέρι σας να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας στο Adobe Photoshop, στην Φωτογραφία και σε άλλους δημιουργικούς τομείς, το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μία Premium Συνδρομή, η οποία θα σας επιτρέψει να εκπαιδευτείτε μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα και με τον τρόπο αυτό, να δείτε την αγορά εργασίας με "άλλο μάτι"... Γνωρίστε την απόλυτη εκπαίδευση στο teachme.gr μόλις με 9,99 ευρώ τον μήνα! Γίνετε σήμερα Premium! Κάντε το μεγάλο βήμα της καριέρας σας!

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος