Άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών

Lightroom & Facebook

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και το Premium Free μάθημα της εβδομάδας είναι εδώ για όλους εσάς! Σίγουρα όλοι μας έχουμε φωτογραφίες απο τις διακοπές που άλλοι λίγο και άλλοι πολύ, απολάυσαμε και θα απολάυσουμε φέτος το καλοκαίρι. Μετά απο τις διακοπές πάντα έρχεται η στιγμή που θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας πόσο όμορφα περάσαμε και σε τι ωραία μέρη πήγαμε, έτσι ξεκινάει ο δύσκολος και βαρετός "δρόμος" του ανεβάσματος των φωτογραφιών μας στο facebook! Ξέρω ξέρω είναι μια βαρετη ιστορία που οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι και αναγκαία...!

Lightroom & Facebook "Ανεβάσματα"!

Σήμερα στο μάθημα του Adobe Photoshop Lightroom θα σας λύσω απο τα βαρετά δεσμά του ατελείωτου ανεβάσματος φωτογραφιών στο fb. Η λύση που θα σας δώσω θα σας δώσει την ευκαιρία να ανεβάζετε δεκάδες ή και εκατοντάδες φωτογραφίες, επεξεργασμένες, με σωστό όνομα και υδατογράφημα (για τους επαγγελματίες), απλά και μόνο με ένα (1) κλικ!

Χαρείτε τις καλοκαιρινές ημέρες και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο για ανεβάσματα! Το Adobe Photoshop Lightroom είναι εδώ και το teachme.gr θα σας δείξει τα πάντα χωρίς περιορισμούς!

Καλό μάθημα :Ρ