Γραφικά Ηλεκτρολογικού Γραφείου

Ηλεκτρολογικές Δημιουργίες στο Αdobe Ιllustrator

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα γραφιστικής είναι "πιστό" στο ραντεβού του μαζί σας! Σήμερα θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας Adobe Illustrator και θα δημιουργήσουμε "Ηλεκτρολογικές" δημιουργίες! Ένα μάθημα το οποίο θα μας δώσει πολλαπλά οφέλη και θα μας βοηθήσει να σκεφτούμε δημιουργικά στο Adobe Illustrator!

Μάθημα Illustrator

Ηλεκτρολογικές Δημιουργίες στο Αdobe Ιllustrator

Το Adobe Illustrator είναι το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας γραφικών vector, σήμερα θα εκμεταλλευτούμε τις μαγικές ικανότητες του προγράμματος και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πολλαπλά αντικείμενα τα οποία μοιάζουν δύσκολα αλλά όπως θα ανακαλύψετε στο τέλος, είναι πάρα πολύ απλά! Με απλές κινήσεις και με τεχνικές οι οποίες μπορούν να βρουν πολλές εφαρμογές, θα δημιουργήσουμε γραφικά για κάποιο ηλεκτρολογικό γραφείο ή κάποια επιχείρηση ηλεκτρισμού γενικότερα.

Ελάτε σήμερα στο teachme.gr

Το teachme.gr είναι η δική σας επιλογή για δημιουργικά μαθήματα στα Ελληνικά! Μέσα από χιλιάδες μαθήματα θα μπορέσετε και εσείς να "δαμάσετε" δημιουργικές τεχνικές γραφιστικής και όχι μόνο και θα καταφέρετε να το κάνετε αυτό με ένα ελάχιστο κόστος και φυσικά από την άνεση του σπιτιού σας! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε άμεσα στο teachme.gr και ξεκινήστε μία νέα καριέρα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος