Νιώθοντας την διαφορά!

High-End DSLR

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr ! Σήμερα ξεκινάμε την εβδομάδα με ένα επεισόδιο της Φωτογραφικής Κουβέντας! Στο δέκατο επεισόδιο θα συνεχίσω την ανάλυση των DSLR κατηγοριών και συγκεκριμένα θα αναλύσω για εσάς την επόμενη κατηγορία, δηλαδή την κατηγορία "High-End" σωμάτων!Μία κατηγορία η οποία θα σας επιτρέψει να νιώσετε την διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες λόγω του "Full Frame" αισθητήρα που έχουν στο εσωτερικό τους!

Αναλύοντας την Κατηγορία "High-End DSLR"!

Στο 8ο επεισόδιο ανακαλύψαμε την πρώτη κατηγορία σωμάτων, την κατηγορία "Entry Level", η οποία έχει στόχο να μας βάλει στον κόσμο των DSLR μηχανών. Στο 9ο επεισόδιο θα ανακαλύψαμε την κατηγορία Mid-Range DSLR η οποία είχε σαν στόχο να μας δώσει ένα καλύτερο ποιοτικά σώμα σε σχέση με τα σώματα entry level.

Στο 10 επεισόδιο θα ανακαλύψουμε την κατηγορία "High-End" η οποία είναι ανώτερη κατηγορία σωμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες κατηγορίες και διαφέρει κυρίως λόγω καλύτερης κατασκευής του σώματος και φυσικά του μεγαλύτερου αισθητήρα!

Ουσιαστική επαγγελματική επιλογή!

Το παιχνίδι στην DSLR φωτογραφία ξεκινά με τις entry level φωτογραφικές μηχανές και σοβαρεύει περισσότερο μέσα από την κατηγορία Mid-Range DSLR. Στην σημερινή κατηγορία τα πράγματα παίρνουν "επαγγελματικό" χαρακτήρα καθώς μέσα από τα σώματα "High-End" θα μπορέσετε να δώσετε διαστάσεις επαγγελματισμού στην φωτογραφική σας καριέρα. Με ένα στιβαρό σώμα και φυσικά με τον FX αισθητήρα, πλέον έχετε κάθε εφόδιο για να ξεκινήσετε να αναλαμβάνετε φωτογραφικά projects χωρίς κανένα όριο!

Στο παρακάτω video θα δείτε την δική μου άποψη σχετικά με τα συγκεκριμένα σώματα μηχανών και φυσικά μία πιό μεγάλη ανάλυση σε κάθε τομέα!

Φωτογραφική Κουβέντα #10 - Αναλύοντας την "High End" Κατηγορία!

Στην συνέχεια θα ανακαλύψουμε την Professional Κατηγορία!

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τις Professional dslr. Μία κατηγορία που θα μας δώσει ότι έχουμε ονειρευτεί φωτογραφικά σαν επαγγελματίες και θα μας επιτρέψει να το καταφέρουμε σε οποιανδήποτε συνθήκη! Περισσότερα όμως στο επόμενο επεισόδιο. Μην ξεχάσετε να κάνετε Subscribe στο κανάλι μας για να τα βλέπετε όλα!