Ιδιαίτερα Μαθήματα Illustrator

Με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω πως ολοκλήρωσα εχθές τον Κύκλο Βασικής Εκμάθησης του Adobe Illustrator CS6. Ένα πακέτο ιδιαίτερων μαθημάτων το οποίο το έχετε ζητήσει πολλές φορές μέσω email και μπορώ να μπω ότι αποτελεί ένα πληρέστατο πακέτο βασικής εκμάθησης του κορυφαίου προγράμματος δημιουργίας Vector Γραφικών και Εντύπων ο οποίο θα σας βοηθήσει όχι μόνο να μάθετε την βασική χρήση του προγράμματος, αλλά και να περάσετε της εξετάσεις πιστοποίησης της Adobe!

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 16 ώρες εκμάθησης!

Μέσα απο 16 διδακτικές ώρες εκμάθησης ακόμη και αν είστε αρχάριος με το πρόγραμμα, θα καταφέρετε να μάθετε τα βασικά και να μπορείτε γρήγορα και αποδοτικά να χειρίζεστε το πρόγραμμα-διαμάντι της Adobe! Ξεκινώντας απο την ανάλυση των vectors και της επιφάνειας εργασίας, θα περάσουμε στην χρήση των εργαλείων, των effects, των κυρίοτερων panels και θα κλείσουμε με 3 Projects τα οποία θα σας δείξουν πως η δημιουργία πλέον είναι στα χέρια σας!

Το Adobe Illustrator δεν είναι δύσκολο πρόγραμμα, πραγματικά είναι πολύ απλό στην χρήση του και όταν μέσα απο τα μαθήματα, καταφέρετε να το "δαμάσετε", τότε θα γίνει ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια σας.

Τι μπορέι να κάνει όμως κάποιος με το Adobe Illustrator

Με το Adobe Illustrator μπορεί κάποιος να κάνει πρακτικά αμέτρητα πράγματα, απο την δημιουργία γραφικών, μέχρι την δημιουργία Flash Animation. Είτε είστε Γραφίστας, είτε Τυπογράφος, Videoγράφος, 3D Designer ή Web Designer, το Adobe Illustrator θα σας δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια και μέσα απο τις μοναδικές του δυνατότητες θα πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς προβλήματα και κόπο.

Η απόλυτη Συνεργασία με άλλα προγράμματα της Adobe

Ειδικά αν γνωρίζετε και άλλα προγράμματα της Adobe  τότε το Adobe Illustrator CS6 θα σας εντυπωσιάσει με την συνεργασία του όσον αφορά τo Photoshop,  το inDesign, το Flash, ακόμη και το After Effects και το Premiere. Έτσι το Adobe Illustrator αποτελεί ένα πολύ σημαντικό συνδετικό κρίκο, ο οποίος θα ενώσει όλα τα προγράμματα μαζί και θα συνεργαστεί μαζί τους για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα!

Προσφορά -70% για όποιους προλάβουν

Το συγκεκριμένο πακέτο κοστίζει 450 ευρώ και αυτό λόγω του αριθμού των ωρών εκμάθησης (16 ώρες), δηλαδή γύρω στα 28 ευρώ η ώρα. Φυσικά αν τα μαθήματα ήταν ιδιαίτερα απο κοντά, τότε το κόστος θα ήταν 35 ευρώ η ώρα (δηλαδή 560 ευρώ).

Αλλά λόγω της σχέσης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια και λόγω του ότι επιθυμώ να εξαπλώσω την γνώση όσο περισσότερο μπορώ, θα δώσω το ολοκαίνουριο πακέτο Βασικής Εκμάθησης του Adobe Illustrator CS6 μόλις στα 159.99 ευρώ. Δηλαδή μόλις με 10 (!) ευρώ η ώρα! Πραγματικά δεν πρόκειται να βρείτε χαμηλότερη τιμή και με την αντίστοιχη ποιότητα του teachme.gr! Η προσφορά θα παραμείνει μόνο για λίγες ημέρες και στην συνέχεια η τιμή θα επανέλθει στα 450 ευρώ για 16 ώρες απολαυστικής εκμάθησης του Adobe Illustrator CS6!

Πάντα στα Ελληνικά χωρίς κόστος στην Επανάληψη

Και φυσικά γιατί πάντα λαμβάνω email, τα μαθήματα είναι στα Ελληνικά (το πρόγραμμα είναι στην Αγγλική έκδοση) και επίσης λόγω του ότι "κατεβάζετε" τα μαθήματα αμέσως μετά την αγορά για προβολή και μάθηση, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ξανά και ξανά χωρίς επιπλέον χρέωση. Μέχρι να τα λιώσετε και να τα μάθετε 101%!!!

Δείτε την σελίδα του πακέτου

Εδώ μπορείτε να δείτε την σελίδα του πακέτου Βασικής Εκμάθησης του Adobe Illustrator CS6 για περισσότερες πληροφορίες.