Εξετάσεις της Adobe

Η Adobe είναι η κορυφαία εταιρεία δημιουργικών προγραμμάτων. Ειδικά μετά και την εξαγορά της Macromedia πριν μερικά χρόνια, η σουίτα της έγινε το Standard πακέτο προγραμμάτων για όποιον/α επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην δημιουργία και την επεξεργασία.

Υπάρχουν δυο κύρια είδη πιστοποίησης των γνωσεών σας στα προγράμματα της  Adobe και αυτά είναι τα εξής:

Adobe Certified Associate

Adobe Certified Expert

Σίγουρα πολλοί θα σας έχουν πεί πως για να πάρεις το πτυχίο της Πιστοποίησης προγραμμάτων της Adobe, θα πρέπει να πας σε κάποιο φροντιστήριο, να παρακολουθήσεις εξάμηνα εκπαίδευσης που κοστίζουν πολύ ακριβά. (Eιδικά στις ημέρες που διανύουμε αυτό για τους περισσότερους είναι απαγορευτικό). Επίσης θα σας έχουν πει ότι το να πιστοποιησετε την γνώση σας στα προγράμματα της Adobe είναι τόσο δύσκολο που δεν αξίζει καν η προσπάθεια.

Αυτό όμως που δεν σας έχουν πεί είναι πως η πιστοποίηση της Adobe, ειδικά του Adobe Certified Associate είναι μια πιστοποίηση που μπορεί ο καθένας να την αποκτήσει με μια σχετική γνώση των προγραμμάτων. Δεν χρειάζεται λοιπόν να παρακολουθήσετε μήνες μαθημάτων σε κάποιο φροντιστήριο, απο την στιγμή που έχετε το teachme.gr, όπου με την καθημερινή σας "τριβή" σε πολλά προγράμματα της Adobe (και όχι φυσικά μόνο) προφανώς και θα αποκτήσετε πολλαπλά εφόδια απο ότι σε μια "κρύα" αίθουσα, με παλιές εκδόσεις προγραμμάτων που δεν συμβαδίζουν με την τεχνολογία της εποχής.

[quote author="" image="" w="" h="" image_align=""]Η δική μου εμπειρία απο μια τέτοιου είδους "εκπαίδευση" σε κάποιο "φροντιστήριο" ήταν πως το μόνο που έμαθα ήταν η διαδρομή απο το σπίτι μου μέχρι το φροντιστήριο. Και αυτό γιατί στα περισσότερα (θέλω να πιστεύω πως όχι σε όλα) φροντιστήρια προγραμμάτων στόχος είναι η συντήρηση της λογικής του ότι δεν θα μάθεις αυτό που σου δείχνουμε πουθενά αλλού, θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα και θα πρέπει να παρακολουθήσεις πολλές ώρες μαθημάτων, πολλά εξάμηνα κλπ.[/quote]

Πως θα περάσετε τις εξετάσεις της Adobe!

Γενικά επικρατεί μια ψυχρή επικοινωνία, ο μαθητής δεν μπαίνει στο νόημα της εκπαίδευσης/γνώσης και αυτό γιατί δεν μαθαίνει τα ουσιώδη και πιο σημαντικά πράγματα, με αποτέλεσμα μετά το πέρας της εκπαίδευσης να μην νιώθει αρκετά "δυνατός/η" για να κάνει το βήμα παραπάνω. Έτσι θα παρακολουθήσει το επόμενο επίπεδο στο συγκεκριμένο φροντιστήριο για να καλύψει τα κενά που θα έπρεπε να του έχουν καλύψει απο το προηγούμενο επίπεδο και όπως είναι λογικό και επόμενο δεν θα του καλύψουν όλα τα κενά ούτε στο επόμενο...

Οπότε το teachme.gr είναι η μοναδική ίσως διέξοδος σε μια πλήρη εκπαίδευση που ανεβαίνει συνεχώς (και εγώ μαθαίνω με τα χρόνια) και με την καθημερινή ενημέρωση, σας εγγυάται μια εκπαίδευση με προγράμματα αιχμής, με πλήρη κάλυψη της ύλης και με κανένα κρυφό μυστικό γιατί η γνώση θα πρέπει να δίνεται 101% στους μαθητές! Αυτό θα πει πραγματική εκπαίδευση και ποιοτική αναβάθμιση!

ΕΕξετάσεις της Adobe

Επίσης η τιμή των συνδρομών του teachme.gr είναι συμβατή με τις ανάγκες της εποχής και αντιστρόφως ανάλογη με την τεράστια ποικιλία και ποιότητα των μαθημάτων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Έτσι με 33 λεπτά του ευρώ (για την μηνιαία συνδρομή) την ημέρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα, στα ελληνικά και με μια ζεστή και φιλική φωνή να σας καθοδηγεί σε όλα όσα θέλετε να μάθετε και δεν σας έχουν δείξει πουθενά αλλού!

Δεν χρειάζεται να έχετε συγκεκριμένο ωράριο, να φύγετε απο την άνεση του γραφείου ή του δωματίου σας και να κρατάτε σημειώσεις! Όλα γίνονται με την δική σας άνεση και τον δικό σας χρόνο, ενώ τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ξανά και ξανά μέχρι να τα εμπεδώσετε!

Έτσι η πιστοποίηση των προγραμμάτων της Adobe είναι λίγο πιο κοντά απο όσο νομίζετε. Τα μαθήματα του teachme.gr και επίσης τα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr (που απο χθές δίνονται με μια φανταστική καλοκαιρινή έκπτωση 50%) θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας και να κάνετε το βήμα παραπάνω στην αγορά εργασίας!

Λίγα λόγια για τις πιστοποιήσεις:

Με την πιστοποίηση του Adobe Certified Associate  μπορείτε να πιστοποιήσετε την βασική γνώση σε 4 κατηγορίες:

  1. Την Οπτική Επικοινωνία με το Adobe Photoshop
  2. Την Web Επικοινωνία με το Adobe Dreamweaver
  3. Την Επικοινωνία Πολυμέσων με το Adobe Flash Professional
  4. Την Video Επικοινωνία με το Adobe Premiere Pro
Με την πιστοποίηση του Adobe Certified Expert μπορείτε να πιστοποιήσετε την επαγγελματική σας γνώση στα παρακάτω προγράμματα:
  • Adobe® Acrobat® X
  • Adobe® Illustrator®
  • Adobe® InDesign®
  • Adobe® Flash®
  • Adobe® After Effects®
  • Adobe® Premiere Pro®
  • Adobe® Photoshop®
  • Adobe® Dreamweaver®
  • Adobe® Photoshop® Lightroom®
  • και άλλα

Τα εξεταστικά κέντρα είναι πάρα πολλά και συνήθως υπάρχει τουλάχιστον ένα στις μεγάλες πόλεις γύρω σας. Οπότε μπορείτε να κάνετε μόνοι σας "On Line" την αίτηση για εξέταση και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού όποια ημέρα και ώρα βολεύει εσας (!).

Το κόστος για την εξέταση για το Adobe Certified Associate ανέρχεται στα ~80 € , ενώ για το Adobe Certified Expert ανέρχεται στα ~150€ για την κάθε εξέταση πιστοποίησης.

Η εξέταση γίνεται μέσω Η/Υ που συνδέεται με τα κεντρικά της Adobe και οι ερωτήσεις είναι σε Multiple Choice μορφή χωρίς όμως να βλέπετε το "γραφικό" περιβάλλον του προγράμματος, κάτι που ίσως σας μπερδέψει αν δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Τα αποτελέσματα βγαίνουν αυτόματα και έτσι θα γνωρίζετε άμεσα αν έχετε πλεον την πολύτιμη πιστοποίηση της Adobe στα χέρια σας!

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Adobe

Περισσότερα για το κόστος των Premium Συνδρομών και των ιδιαίτερων μαθημάτων στο teachme.gr μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Η καταβολή της Συνδρομής

Ιδιαίτερα μαθήματα

Καλή επιτυχία! :)