Ψηφιακό Make-Up

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και ίσως η πιο αγαπημένη σας ημέρα, καθώς η Παρασκευή, είναι πάντα αφιερωμένη στην Φωτογραφία και την Επεξεργασία της! Σήμερα στο ΔΩΡΕΑΝ πακέτο για τα Premium Μέλη, θα σας δώσω ένα υπέροχο -και μεγάλο- πακέτο απο βούρτσες για άμεση και επαγγελματική επέμβαση στα πρόσωπα των φωτογραφιων σας!

Σε όλους μας έχει τύχει να πρέπει να διορθώσουμε ένα προβληματικό πρόσωπο ή να χρειαστεί να κάνουμε μια επέμβαση στο make up μια κοπέλας στο Adobe Photoshop. Και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως το να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι για καλό και να καταλήξει πολύ κακό είναι πολύ πιο κοντά απο όσο πραγματικά φαίνεται! Έτσι σήμερα θα σας εξοπλίσω με ιδιαίτερες βούρτσες που χρησιμοποιώ και εγώ για τα δικά μου project και έχουν ως στόχο να διορθώσουν πολλά "θεματάκια" στα πρόσωπα των φωτογραφιών σας! Έτσι πολύ απλά θα καταφέρετε το τέλειο πορτραίτο και θα σας θαυμάζουν όλοι!

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το σημερινό μάθημα στο Adobe Photoshop, όπου θα κάνω χρήση πολλών απο των εργαλείων που θα κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ και έτσι θα σας δείξω τον τρόπο χρήσης τους και επεξεργασίας!

Κάντε σήμερα επάγγελμα αυτό που αγαπάτε!

Είναι πολύ εύκολο να κατανοήσετε πως μέσα απο τις Premium Συνδρομές μπορείτε να βρείτε μια νέα εργασία μέσα απο την συνεχή και καθημερινή εκπαίδευση που απολαμβάνετε εδώ στο teachme.gr αλλά και να εξοπλιστείτε απόλυτα με τα καθημερινά αρχεία που βρίσκω και σας δίνω απλόχερα!

Με απλά μαθηματικά, με μια Premium Συνδρομή έχετε καθημερινά πολλαπλά οφέλη, πνευματικά αλλά και υλικά!

Γιατί χάνετε χρόνο ακόμη;

Δεν γνωρίζω το γιατί χάνετε χρόνο ακόμη, το teachme.gr είναι εδώ μαζί σας σε καθημερινή βάση, με συνεχως πολλά και εκρηκτικά μαθήματα τα οποία θα σας δώσουν όλα τα εφόδια για την αγορά εργασίας και επίσης όλα τα δημιουργικά ΔΩΡΕΑΝ αρχεία για να ξεκινήσετε, να δημιουργήσετε και να πετύχετε σαν freelancer!

Τι θα λάβετε σήμερα

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε ένα πολύ δυνατό σετ 14 πακέτων βουρτσών, μέσα απο τις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να επεξεργαστείτε σχεδόν τα πάντα στο Adobe Photoshop.

Πιο αναλυτικά, θα λάβετε:

  • Βούρτσες για Make Up
  • Βούρτσες για Σκιές Ματιών
  • Βούρτσες Για Βλεφαρίδες
  • Βούρτσες για Μαλλιά
  • Βούρτσες για χείλη

Πως θα κατεβάσετε τα αρχεία

Είναι πολύ απλή η διαδικασία του κατεβάσματος και της φόρτωσης των βουρτσών στο Photoshop, το μόνο που χρειάζετε είναι να κάνετε κλικ στα παρακάτω link:

Για το makeup προσώπου κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία:

1o Πακέτο Make Up

2o Πακέτο Make Up

3o Πακέτο Make Up

4ο Πακέτο Make Up

Για τα βούρτσες Μαλλιών κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία:

1ο Πακέτο Μαλλιών

2ο Πακέτο Μαλλιών

3ο Πακέτο Μαλλιών

4ο Πακέτο Μαλλιών

5ο Πακέτο Μαλλιών

Για το Make Up Ματιών και Βλεφαρίδων κατεβάστε τα παρακάτω αρχεία:

1ο Πακέτο Ματιών

2ο Πακέτο Ματιών

3ο Πακέτο Ματιών

Για το Make Up των Χειλιών κατεβάστε το παρακάτω αρχείο:

Πακέτο Make Up Χειλιών

Και ένα γενικό πακέτο Make Up με διάφορες βούρτσες για όλα τα θέματα:

Γενικό πακέτο Make Up Βουρτσών

Πράξτε άμεσα

Τα συγκεκριμένα αρχεία, μαζί με τα καθημερινά αρχεία που σας δίνω εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δεν διαρκούν πολύ, πράξτε άμεσα και κάντε τα δικά σας χωρίς καθόλου κόστος! Γίνετε Premium τώρα!