Εορταστικό Photo Manipulation!

Παρασκευή σήμερα, προ-Παραμονή Χριστουγέννων και σε αυτό το μάθημα θα δούμε Το ταξίδι του Αη Βασίλη στο Photoshop! Όπως κάθε Παρασκευή έχουμε μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας και ιδιαίτερα σήμερα θα φέρουμε τον Άγιο Βασίλη πάνω απο την πόλη μας με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Μέσα από ένα ξεχωριστό & εορταστικό Photo Manipulation θα δούμε έναν συνδυασμό φωτογραφιών και τεχνικών για να  πετύχουμε το σημερινό μας θέμα και να κάνουμε έστω και ψηφιακά λίγο πιο γιορτινές τις ημέρες μας!

Το ταξίδι του Αη Βασίλη στο Photoshop

Η δημιουργία στο Adobe Photoshop δεν έχει κανένα εμπόδιο, αρκεί να γνωρίζουμε έστω τα βασικά του προγράμματος και να έχουμε λίγη φαντασία. Φυσικά και τα δύο αυτά απαραίτητα συστατικά θα τα βρείτε σε υπερθετικό βαθμό στο teachme.gr! Το ταξίδι του Άη Βασίλη θα περάσει και από την Ελλάδα, έστω και ψηφιακά για να φωτίσει & να ζεστάνει κυρίως την καρδιά μας!

Το ταξίδι του Αη Βασίλη στο Photoshop

Το ταξίδι του Αη Βασίλη στο Photoshop

Ας αφήσουμε λοιπόν την πόρτα μας ανοικτή για τον Άγιο Βασίλη και μην ξεχνάτε πως τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι μια γιορτή αγάπης, μια γιορτή που βγαίνει απο μέσα μας και ζεσταίνει όλο τον κόσμο! Κοιτάξτε ψηλά και πιστέψτε! :)

Καλό μάθημα :Ρ