Ένας Arrangements "Πονοκέφαλος"...

Πανεύκολη Αφαίρεση Φόντου

Καλημέρα και καλό μήνα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας μέσα απο το οποίο θα αντιμετωπίζουμε έναν γνωστό απο τα παλιά "πονοκέφαλο". Φυσικά μιλάω για το θέμα της αφαίρεσης φόντου σε μία φωτογραφία. Στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω έναν ιδιαίτερο τρόπο ο οποίος θα σας βοηθήσει έυκολα και γρήγορα να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να αγγίξετε κανένα απο τα δύσκολα εργαλεία του προγράμματος!

Μάθημα Photoshop

Στο teachme.gr έχουμε αντιμετωπίσει την αφαίρεση φόντου πολλές φορές, αλλά συνεχώς ψάχνω κάτι καινούριο ή κάτι πιο δραστικό και απλό για το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι στο σημερινό μάθημα photoshop θα σας δείξω πως με χρήση των καναλιών, των επιπέδων και τέλος των μασκών, θα καταφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο να πετύχουμε ένα αξιοζήλευτο (για την ταχύτητα και τον κόπο που ρίξαμε) αποτέλεσμα! Αυτή είναι η μαγεία του Adobe Photoshop, ενός προγράμματος το οποίο αναλύουμε για τα καλά εδώ στο teachme.gr!

Μείνετε συντονισμένοι

Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα στο teachme.gr θα καταφέρετε να μάθετε 101% το πρόγραμμα που αγαπάτε, έτσι θα ανεβείτε πολλαπλά επαγγελματικά επίπεδα ή ακόμη θα μπορέσετε να κάνετε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Μην αφήνετε την γνώση και τον χρόνο να πάνε χαμένα. Ξεκινήστε σήμερα σαν Premium στο teachme.gr και ξεκινήστε την καινούρια σας καριέρα, τώρα! Κάντε κλικ εδώ για τις απαραίτητες πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος