Το "Εθνικό" μας Πρόσωπο!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα έρχομαι με ένα πολύ όμορφο μάθημα photoshop, το οποίο θα σας επιτρέψει να βάλετε στο πρόσωπο σας την σημαία της χώρας ή της ομάδας σας! Ένα μάθημα photo manipulation το οποίο θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε τα χρώματα σας και έτσι να δημιουργήσετε ένα άκρως ποδοσφαιρικό και φίλαθλο αποτέλεσμα!

Μάθημα Photoshop

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να βάλει γκολ στο χθεσινο δεύτρο ματς με αντίπαλο την Ιαπωνία, ως εκ τούτου ο η χαρά στο πρόσωπο μου δεν ανταποκρίνεται με το "στείρο" 0-0 που τελείωσε το χθεσινό ματς, ωστόσο ίσως μας φανεί (!) χρήσιμο στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού...! Όπως και αν έχει, στο σημερινό μάθημα photoshop, θα πάρουμε μία απλή και άσχετη φωτογραφία, θα την προσαρμόσουμε κατάλληλα και θα την κάνουμε ποδοσφαιρική! Με απλές και γνωστές κυρίως τεχνικές, θα εκματελλευτούμε την μαγεία των Layer Masks και θα πετύχουμε ένα αποτέλεσμα άκρως ικανοποιητικό!

Το σημερινό αποτέλεσμα

Σημαία στο Πρόσωπο - Μάθημα Photoshop

Σημαία στο Πρόσωπο - Μάθημα Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Στο teachme.gr θα βρείτε χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά για όλα τα δημιουργικά προγράμματα και τα καλύτερα και πιο οικονομικά ιδιαίτερα μαθήματα για να αποκτήσετε άμεσα και εσείς την Βασική αλλά και Premium Γνώση στα προγράμματα που αγαπάτε! Κάντε την καλύτερη κίνηση της καριέρας σας, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέριες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος