Πάντα Εντυπωσιακές Φωτογραφίες

Το αγαπημένο μας Adobe Photoshop είναι τόσο μεγάλο σε δυνατότητες και λειτουργίες, που κάθε ημέρα σίγουρα μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και το σημερινό εφέ του ονειρικού είναι η τρανή απόδειξη μιάς γρήγορης, καθολικής μεταμόρφωσης των φωτογραφιών μας!

Ο τρόπος που καθημερινά ασχολούμαι με το Adobe Photoshop, με έχει διδάξει το εξής: "Πάντα θα υπάρχει ένας καινούριος τρόπος να εντυπωσιάσουμε με τις φωτογραφίες μας!".

Το Εφέ του Ονειρικού στο Photoshop

Σήμερα θα σας δειξω έναν υπέροχο τρόπο δημιουργίας ονειρικού εφέ στις φωτογραφίες μας! Το "Το Εφέ του Ονειρικού" θα μας επιτρέψει να μετατρέψουμε μερικές απλές φωτογραφίες σε άκρως εντυπωσιακές, σαν να βγήκαν μέσα από όνειρο!

Το Εφέ του Ονειρικού στο Photoshop

Το Εφέ του Ονειρικού στο Photoshop

Και αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο το συγκεκριμένο εφέ κάνετε λάθος φίλοι μου! Το εφέ του ονειρικού είναι τόσο εντυπωσιακά εύκολο και απλό στην εφαρμογή του που θα το χρησιμοποιείτε πλέον καθημερινά!

Με απλές ρυθμίσεις της γρήγορης μάσκας και των adjustment layers θα μεταμορφώσουμε μια φωτογραφία μας σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, χρωματιστό και φυσικά ονειρικό!

Καλό μάθημα :Ρ

[wpdm_package id='54044']