Η "απογείωση" της Φωτογραφίας!

Όταν αναλαμβάνουμε μία φωτογραφική δουλειά, θέλουμε να πετύχουμε ξεχωριστά πράγματα μέσα από την φωτογραφική μας μηχανή. Ωστόσο πολλοί φωτογράφοι παραβλέπουν τις δυνάμεις του Adobe Photoshop, οι οποίες ενδεχομένως να "απογειώσουν" τις φωτογραφίες σας και δώσουν στους πελάτες σας ξεχωριστά "θέματα" τα οποία θα τους μετατρέψουν από απλούς ανθρώπους σε πρωταγωνιστές ταινιών!

Δημιουργία Δραματικής Φωτογραφίας στο Adobe Photoshop

Το "δράμα" στις φωτογραφίες, είτε έχοντας την έννοια συναισθηματική, είτε κινηματογραφική, αποτελεί έναν εύκολο τρόπο μεταμόρφωσης μίας τυπικής φωτογραφίας σε κάτι άκρως εντυπωσιακό! Σήμερα μέσα από την Δημιουργία Δραματικής Φωτογραφίας στο Adobe Photoshop, θα μπορέσουμε να πάρουμε μία τυπική και χωρίς βάθος φωτογραφία και θα καταφέρουμε να την κάνουμε πολύ πιο εντυπωσιακή! Όλα αυτά φυσικά με την βοήθεια του μαγικού Adobe Photoshop!

Ξεκινήστε σήμερα στο teachme.gr!

Στο teachme.gr θα βρείτε εκατοντάδες μαθήματα με θέμα την "επεξεργασία εικόνας". Τα συγκεκριμένα μαθήματα θα εκτινάξουν τις γνώσεις σας και θα σας επιτρέψουν να μαγέψετε μέσα από τα δικά σας θέματα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium και "ξεκλειδώστε" την απόλυτη γνώση αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος