Η Μαγεία της “Διπλής Προβολής”!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα είναι Παρασκευή και το μάθημα της ημέρας είναι γεμάτο Adobe Photoshop! Στο σημερινό μάθημα photoshop θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική, μία τεχνική την οποία θα ανακαλύψουμε και στα μαθήματα φωτογραφίας (έρχεται σύντομα) και δεν είναι άλλη απο την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!

Μάθημα Photoshop

Σε προηγούμενο μάθημα είχαμε παρακολουθήσει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της “διπλής έκθεσης” (κάντε κλικ εδώ για να το δείτε), ωστόσο στο σημερινό μάθημα photoshop θα αναλύσουμε την αυθεντική τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό!

Δείγματα μέσα απο το μάθημα photoshop

Το όνειρο σας πραγματικότητα στο teachme.gr!

Μέσα απο το teachme.gr θα μπορέσετε να κάνετε το χόμπυ σας ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Ξεκινήστε σήμερα και δείτε πόσο εύκολα και απλά θα απογειώσετε τις γνώσεις σας και θα αποκτήσετε εντελώς νέα εφόδια για την αγορά εργασίας! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε Premium μέλος τώρα! Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα Premium μέλη.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος