Ένα μάθημα Photoshop παντός καιρού!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr! Το κρύο έχει υποχωρήσει λίγο αλλά τα μπουφάν έχουν πλεον κάνει την επιστροφή τους για όλους μας! Στο σημερινό μάθημα θα δούμε την Ρεαλιστική Τοποθέτηση Στάμπας στο Adobe Photoshop με την βοήθεια του φίλτρου displacement στο να τοποθετούμε πολύ ρεαλιστικά, λογότυπα, γραφικά κλπ πάνω σε υφάσματα και συγκεκριμένα σε μπλούζες. Ένα πολύ σημαντικό μάθημα για όσους έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν μια collection με μπλούζες, όπου θα πρέπει να αποτυπώσουν τα σχεδιά τους σε μπλούζες κλπ.

Ρεαλιστική Τοποθέτηση Στάμπας στο Adobe Photoshop

Επίσης για τους λάτρεις των φωτομοντάζ είναι το καλύτερο μάθημα για να μάθετε να τοποθετείτε πολύ ρεαλτιστικά στάμπες και ότι σχέδιο σας "κατέβει" στο μυαλό, στη μπλούζα σας. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό μάθημα για όσους έχουν e-shop και θέλουν να παρουσιάζουν τα καινούρια design χωρίς να τα έχουν τυπώσει ακόμη.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει το Adobe Photoshop και συγκεκριμένα το displacement filter για εσάς, ένα πρόγραμμα που υπάρχει για να μας μαγεύει συνεχώς και πάντα με κάτι καινούριο!

Καλό μάθημα :Ρ

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε τα αρχεία του μαθήματος