Καλησπέρα φίλοι και φίλες του www.teachme.gr και καλή βροχερή εβδομάδα σας εύχομαι! Καθώς προχωράμε όλοένα και περισσότερο στα ενδότερα του αγαπημένου μας προγράμματος, του Adobe Photoshop, έφτασε η στιγμή να σας δείξω ακόμη μια πολύ ιδιαίτερη τεχνική, την τεχνική του Displace!

Με το συγκεκριμένο τρόπο θα μπορέσετε να δώσετε το υδάτινο ύφος σε κάθε δημιουργία σας και ιδιαίτερα, να τοποθετήσετε μια παραλία εκεί που δεν υπάρχει! Εγώ προσωπικά έβαλα μια παραλία μπροστά απο τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, για να μην πάει χαμένη τόση… άμμος… :) Και επίσης έβαλα και στην Ακρόπολη μιάς και μας τάραξαν τα δελτία ειδήσεων με τα επικίνδυμα καιρικά φαινόμενα και τρίχες κατσάρες…!

Πάμε λοιπόν να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο εφέ και να ανακαλύψουμε πως… Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη στο Adobe Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type=”info” icon=”yes” close=””]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 5ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]