Τι είναι τα Smart Objects

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Παρασκευή θα σας παρουσιάσω ένα μάθημα αφιερωμένο στα Smart Objects και πως μπορούμε να σώσουμε δημιουργικά την επιχειρησή μας και πως μπορούμε άμεσα και γρήγορα να επεξεργαστούμε, να ρυθμίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε ξανά και ξανά το ίδιο Smart Object για διαφορετικά Projects μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Δημιουργία & Χρήση των ¨"Έξυπνων Αντικειμένων" στο Photoshop

Τα Smart Objects είναι τα "Έξυπνα Αντικείμενα" του Adobe Photoshop. Η Adobe τα παρουσίασε επίσημα στην έκδοση Adobe Creative Suite 2 και απο τότε αποτελούν ένα πολύ "δυνατό" χαρτί για τους επαγγελματίες φωτογράφους, γραφίστες και γενικότερα για όσους ασχολούνται καθημερινά με το Adobe Photoshop! Σκοπός των Smart_Objects είναι να μας "γλιτώνουν" δημιουργικό χρόνο και να κάνουν την δημιουργική μας ζωή πιο καλή, πιο γρήγορη και πιο "έξυπνη"!

Στο teachme.gr έχουμε δει κατα καιρούς τα Smart Objects σε διάφορα μαθήματα, σήμερα όμως θα δημιουργήσουμε ένα "Smart Template" που όσο πολύπλοκο και αν το κάνουμε, θα χρειαστεί μια αλλαγή φωτογραφίας για να αλλάξει εντελώς το ύφος και το θέμα του δημιουργηματός μας!

Καλό μάθημα

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος