Η Υπογραφή σας σε Βούρτσα - Μάθημα Photoshop Elements

Η δική σας προσωπική υπογραφή!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Επανέρχομαι στα μαθήματα καθώς χθες λόγω κρυώματος δεν είχα καθόλου φωνή (!) για να μιλήσω! Έτσι συνειδητοποίησα ότι πρέπει να προσέχω και να φοράω την ζακέτα μου αρκετά πιό συχνά!!! χαχαχα!!! Σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα και το πιο σημαντικό, η φωνή μου και πάλι μπορεί να βγεί και να ακουστεί, έστω και λίγο πιό χάλια απο ότι συνήθως!

Σήμερα θα δείξω σε όλα τα μέλη του teachme.gr (Premium & Premium Free) πως θα δημιουργήσετε την δική σας ψηφιακή υπογραφή! Το δικό σας ψηφιακό "αποτύπωμα", το οποίο θα προστατεύσει τις φωτογραφίες σας με το κλασσικό σύμβολο του copyright © δίπλα απο το όνομα σας! Και φυσικά θα το κάνουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το ξανακάνετε ποτέ απο την αρχή!

Μάθημα Photoshop Elements

Με το σημερινό μάθημα photoshop elements θα εγκαινιάσω μία νέα εποχή στο πρόγραμμα Adobe Photoshop Elements! Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο τον "μεγάλο αδερφό" το Adobe Photoshop και το οποίο είναι πολύ πιό φιλικό στην χρήση, πιό οργανωτικό και ενδεχομένως περισσότερο λειτουργικό στο 80% των χρηστών!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί κάποιος να το αποκτήσει σε πολύ χαμηλή τιμή, δεν χρειάζεται να το πληρώνετε με τον μήνα (όπως γίνεται στο Photoshop CC & Lightroom 5) και μπορεί να εξυπηρετήσει άψογα απο έναν ερασιτέχνη φωτογράφο, μέχρι ένα επαγγελματικό φωτογραφείο!

Γι'αυτούς αλλά και πολλούς άλλους λόγους, θα ξεκινήσω να δείχνω περισσότερα μαθήματα για το Photoshop Elements, με στόχο πάντα να κάνω την επεξεργασια φωτογραφίας ακόμη πιο φιλική σε όλους!

Μείνετε συντονισμένοι

Το 2014 μόλις ήρθε και μαζί με την νέα χρονιά έρχονται καινούρια και εντυπωσιακά πράγματα που θα δούμε μαζί καθημερινά! Μπείτε σήμερα στην παρέα του teachme.gr και κάντε το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σας! Μην χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες.