Πανέμορφο Μάθημα Adobe Illustrator!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα και το μάθημα Γραφιστικής είναι εδώ για όλους τους λάτρεις της δημιουργίας Γραφικών! Σήμερα σας έχω ένα εύκολο μάθημα το οποίο θα σας δώσει ένα εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα! Πάντα με την βοήθεια του κορυφαίου Adobe Illustrator!

Δημιουργία Πολύχρωμης "Ρετρό" Αφίσας απο το Μηδέν!

Θα ξεκινήσουμε με "λευκό καμβά" και στο τέλος θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία φανταστική πολύχρωμη αφίσα η οποία θα μας δίνει ένα ρομαντικό ρετρό ύφος μίας άλλης εποχής που ενδεχομένως να θέλαμε όλοι μας να βρισκόμαστε! Έτσι η εποχή των 80's γραφικών και πάλι κοντά μας όπου μέσα απο το Adobe Illustrator θα ταξιδέψουμε "νοητά" στις disco της εποχής!

Τα Βασικά του Adobe Illustrator στο eshop του teachme.gr

Αν σας μαγεύει η δημιουργία γραφικών και πάντα θα θέλατε να μάθετε το Adobe Illustrator, τότε μπορείτε να αποκτήσετε μέσα απο το eshop του teachme.gr την βασική εκμάθηση του Adobe Illustrator CS6 σε εκπληκτική τιμή και μέσα απο τα ιδιαίτερα video μαθήματα να κάνετε το ονειρό σας πραγματικότητα! Συνδυάστε επίσης την αγορά της Βασικής Εκμάθησης του Adobe Illustrator CS6 μέ δώρο μία Ετήσια Συνδρομή στο teachme.gr μέσα απο την προσφορά του "Back2School" που βρίσκεται σε ισχύ αυτή την εποχή!

Μείνετε Συντονισμένοι

Τα καλύτερα μαθήματα σε όλους τους δημιουργικούς τομείς είναι εδώ και πάντα στα Ελληνικά! Μην χάνετε άλλο χαμένο χρόνο και κάντε την κίνηση-ματ της καριέρας σας! Γίνετε και εσείς Premium στο teachme.gr και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τιμές των συνδρομών!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 1ο Πακέτο Δημιουργίας Αφισών το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]