Δημιουργία Σταδίου στο Maxon Cinema 4D

Δημιουργία Σταδίου Maxon Cinema 4D

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, σήμερα ολοκληρώνουμε τον κύκλο Δημιουργίας τους δικού μας γηπέδου στο Maxon Cinema 4D, όπου μετά απο 15 μαθήματα δημιουργίας, είμαστε πλέον σε θέση να δημιουργήσουμε το δικό μας γήπεδο Μπάσκετ!

Μοναδική δημιουργία απο το μηδέν!

Έχοντας ξεκινήσει με "λευκό Καμβά" και φτάνοντας στην απόλυτη ολοκλήρωση, καταλαβαίνουμε ότι η δημιουργία μέσα απο το Maxon Cinema 4D ( φυσικά πάντα με την μοναδική βοήθεια του teachme.gr ) είναι κάτι το οποίο μπορεί να αναλάβει και να μάθει να κάνει επαγγελματικά ο καθένας!

Μερεμέτια, "Βαψίματα", Φώτα και Κάμερα

Σήμερα θα βάλουμε πινελιές στο γηπεδό μας, έτσι θα σας δείξω πως θα καλύψουμε διάφορα "θεματάκια" που είχαμε αφήσει στα προηγούμενα μαθήματα, θα "βάψουμε" όσα αντικείμενα είχαμε αφήσει στο φυσικό τους χρώμα και επίσης θα δούμε πώς η εισαγωγή της κάμερας και των προβολέων, μπορεί να μας δώσει μια νέα, άλλη διάσταση στο γηπεδό μας!

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα

Μέσα απο το Maxon Cinema 4D μπορείτε να δημιουργήσετε τα πάντα εύκολα και γρήγορα! Το φιλικό περιβάλλον εργασίας του προγράμματος, αποτελεί τον κυριότερο λόγο επιλογής του συγκεκριμένου προγράμματος, σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα δημιουργίας 3D. Ξεκινήστε σήμερα μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr και γίνετε ο 3D δημιουργός που πάντα ονειρευόσασταν!

Τα εφόδια είναι εδώ και θα είναι εδώ μαζί σας για να σας βοηθήσουν να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]